Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
нерпијатно ми е во нивна близина и во нивна ДАЛЕЧИНА ! нападни СУШТЕСТВА! :)

Кога некој се крие позади константно насмеана и нашминкана фаца,знаеш дека ти спрема нешто.Кога гледам кловн се осекам ко да глеам нешто болно,нешто вештачко,не ме плашат,ама па ич не ме смеат.

имам голема одбивност спрема кловнови незнам зошто..али ги мразам не ми се смешни ниту пак останувам рамнодушен кога ќе видам кловн,туку ствараат негативна енергија кај мене...КЛОВН бе мајку му стара:buum:

Мртов ладен сум кон кловновите. Мислам дека не се ништо посебно. Ќе ме насмеат некогаш, ама многу ретко.

Не ме ни смеат,не ме ни плашат!
Ме нервираат исто како што ме нервира се што константно носи маска!

mornicavi mi se!voopsto ne gi sakam!neznam zosto decata se palat na nivnite gluposti?:pov:

Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...

И мене, ама знаеш зошто е тоа така? Затоа што има многу хорор филмови со кловнови. Инаку не можеш да генерализираш.Како што има добри и лоши луѓе, нормално е дека ќе има добри и ллоши кловнови. НЕ можеш да кажеш а готово сите кловнови се лоши...

Мене чувството ми е ок, зависи тоа најмногу од кловнот, ако ми е симпатичен - уживам, ама ако ме потсеќа на некој од хорор филмовите - тогаш бегам---ај сеа и јас забегав, нема правило!

Ни ми се смешни , ни ми се одбивни...а најмалку не ме плашат..
ко дебили ми се некои..ама ок секој по својата професија:jaj:

не ги сакам ме нервираат и напнуваат прав идиотизам :tapp:

Ја отворивте темата откако ми го видовте аватарот а?Нема везе и мене ме плашат.Еве уште некои слики од кловнови

Attachments

• schoolbus_t.jpg
    schoolbus_t.jpg
    5,9 KB · Прегледи: 53
  • Evil Clown small.jpg
    Evil Clown small.jpg
    50,4 KB · Прегледи: 38
  • decalevilclown.jpg
    decalevilclown.jpg
    45,7 KB · Прегледи: 38
  • Sturgis_evil_clown.jpg
    Sturgis_evil_clown.jpg
    90,8 KB · Прегледи: 38
У Охрид пред 3 години негде видов еден кловн и толку беше одвратен и морничав што дури и ми се згади коа го видов.Пуно народ се насобрал околу него и он испушташе некој језиви звуци што мене ме наежија па камо ли 3 годишно дете.

drugarka mi ima golema fobija od klovnovi. ne moze da sedi vo soba kade sto ima duri i igracka- klovn. a i mene mi se mn jezivi

Ко мала имав уплав од кловнови. tazno: Тоа веројатно започна откако го изгледав тој филмот со кловнот што ги убиваше децата, ги бркаше по канализации и тн., мислам дека се викаше "It". Веројатно сите што се плашат од кловнови го имаат гледано ко мали. :icon_lol:

Дури и играчките кловнови ми се језиви. Една другарка порано имаше еден кловн-кукла, обесен на ѕид, беше ко оние комунистичкине играчки, стар, ама страшно језив, еднаш спиев кај неа и морав да го извадам од ѕид за да спијам мирно. :pos:

Проклети нашминкани суштества. zauska:

Ни како мала се плашев од нив, не ги сакав, па дури ни сега. Не ми е страв (таман работа) него онака антипатични ми се, грди, и многу ми е непријатно во близина на кловн. Не ми се интересни шегите, ептен ми се за мали деца. Не ме интересира што има под шминката пошто знам дека има некој сосема нормален човек како што гледам секој дена на улица и било каде....

Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom