Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Исто

Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...

Исто и јас мислев дека сум единствен кој што има такво чувство до сега.

Инаку сепак тоа се луѓе кои што прават интересни работи за да преживеат, нивните животни приказни се повеќе тажни отколку смешни.

Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.

Хаха,и јас вчера шетајќи се низ Охрид налетав на кловнот...пре е дебилен него смешен и интересен,ама ај...

Хаха,и јас вчера шетајќи се низ Охрид налетав на кловнот...пре е дебилен него смешен и интересен,ама ај...

Нека те ѕвекне еднаш по глава со гумениот чекан, па ќе видиш колку е интересен.

У Охрид пред 3 години негде видов еден кловн и толку беше одвратен и морничав што дури и ми се згади коа го видов.Пуно народ се насобрал околу него и он испушташе некој језиви звуци што мене ме наежија па камо ли 3 годишно дете.

идиотот и оваа година е таму,дефект е чоекот највероватно нареден пут чеканот шо го има и шо мава со него по глава ќе му го збрцам у ш*пак ако ми го набаци опет :duel:

лол Fantom и ти ли го кркаше чеканот :pos2:

Кога бев помал ми беа интересни.. а сега не знам.. кога ќе ги видам не им обрнувам никакво внимание..

Има еден кловн во Охрид, кој што ако уште еднаш проба да ме удри со гумениот чекан по глава, I'll beat the hell out of him.

Изглеа збориме за истиот кловн и овој маваше со чекич :D

идиотот и оваа година е таму,дефект е чоекот највероватно нареден пут чеканот шо го има и шо мава со него по глава ќе му го збрцам у ш*пак ако ми го набаци опет :duel:

лол Fantom и ти ли го кркаше чеканот :pos2:

љољ можда треба да му отидеме некој ден :violent1:

Баш ми се емоционални и покрај 3те кила шминка... :smir:

Дајте да се организираме 5-6 души, д го туриме од мавање за 1 минута и да кидниме :busav:

стварно еј...мене ме вади од контакт(психопат дебилен)...и заради него мразам кловнови

Не ги мразам, ниту ги сакам.
Не ме развеселуваат во никој случај, само понекогаш помислувам каков живот имаат овие луѓе што се кријат под таа маска и мора да се глупираат пред толку народ.
се слагам целосно....каков живот живеат што мора да патуваат со циркусот,не само они,туку и сите во циркусот...каков живот е тоа,да не знаеш каде ти е домот,да не знаеш каде можеш да се вратиш?

Не ги сакам кловновите... Некако језиви ми се и ни како помала не сум ги сакала...

Au jas se plasam od klovnovi

Кога бев мала, имаше еден кловн Енрике се викаше, ептен го сакав! Сега ми се одбивни кловновите, ги мразам, а и повеќе ми се страшни од смешни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom