Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ne bi uplatil tiket vo nasite kladilnici duri i ako znam deka ke bide dobiten. Mnogu kratat 15%, vo Germanija online skoro site kladilnici gi napravija bez danok i ubavi bonusi davaat, dobra ponuda i koeficienti, so eden zbor milina da ti e da se kladis.
Ne bese vaka do pred nekolku meseci, sea mnogu e podobreno niknati se i eden kup novi kladilnici so germanska licenca... vredi da se srkaat bonusite, vo sekoj slucaj.

Дали можеш на Betfair да се кладиш од Германија?

Od pred nekolku meseci betfair ne prifakja povekje igraci od Germanija.
Betfair e dobar za vrtenjeto na bonusite igras Lay nekolku kladbi i vsusnost go vrtis bonusot na siguren nacin...
Автоматски споено мислење:

Sigurni pari se pravat taka no treba mnogu zamaranje i matematika.

Od pred nekolku meseci betfair ne prifakja povekje igraci od Germanija.
Betfair e dobar za vrtenjeto na bonusite igras Lay nekolku kladbi i vsusnost go vrtis bonusot na siguren nacin...

Сигурен си за ова? Ми рекоа дека од некои покраини може да се отвори акаунт а од некои не, односно дека имаат различни закони.

Jas ne bi uplatil tiket vo nasite kladilnici duri i ako znam deka ke bide dobiten. Mnogu kratat 15%, vo Germanija online skoro site kladilnici gi napravija bez danok i ubavi bonusi davaat, dobra ponuda i koeficienti, so eden zbor milina da ti e da se kladis.
Ne bese vaka do pred nekolku meseci, sea mnogu e podobreno niknati se i eden kup novi kladilnici so germanska licenca... vredi da se srkaat bonusite, vo sekoj slucaj.
Нас тоа ни е изборот, нема друго од кај нас.

Јас сакам да ставам некој денар на 2win да можам во живо да играм, но Шпаркасе од каде ми е картицата има забрана за трансфер на пари кон такви трговци, ме интересира дали има друг начин?
Виза од Тутунска и немаш проблем е сега за играње во живо некогаш е претеруваат со кратење на кофициентите 1.8/1.8 плус данокот што е многу многу е.
Додека за кратење на кофициенти на поголема уплата немам зачекано тоа што го гледаш во моментов тоа е за разлика од нашиве локални кладилници.

Никогаш немам играно на 2Win гу бојкотирам поради монополот.Ме интересира дали на 2 win на поголема уплата намалуваат квоти или блокираат, ако некој игра нека пише.Гледам се рекламираат 36 000 000 даваат претпоставувам дека не прават проблеми со квоти намалување и дека се стабилни.

Тоа што е во СЛ тоа е и на 2вин. Ненамалуваат квоти при уплата.

Ставајте парички на Македонија со Аргентина до после ке падне квотата…

Првото изи, убаво реков дека нема кај да паднам. Зверев губеше 2-1 али ја сврте. Можев да ја штитам ама не сум педер.

Screenshot_20230118_134438.jpgScreenshot_20230118_134350.jpg

Тиафо може да се проба и 2 и +, ама тоа ќе го прескокнам.

Последно уредено:
LeBron 32.5+ 1.90
Djokovic 3:0 1.25
vlog 1000€
LeBron e vo jaka forma so Sakramento ke igraat utakmica na 250+ poeni... treba da odi plus Djokovic za eden sat ke tepa 3:0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom