Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рече човекот што пишува у темата Драга Кајгана ко некое искомплексирано тинејџерче "Драга кајги денес мочкав по сабајле, измив запчиња и отидов на училиште"... Вол еден, 30 ги начука, оди жени се чувај деца... :icon_lol:
Никогаш али добро ете нека ти биде на чест што со лаги собираш лајкови на туѓ грб.

Од друга страна имам напишано една морбидна ствар пред многу години, а тоа одприлика изгледа вака:
FB_IMG_1667842357096.jpg

Никогаш али добро ете нека ти биде на чест што со лаги собираш лајкови на туѓ грб.

Од друга страна имам напишано една морбидна ствар пред многу години, а тоа одприлика изгледа вака:
Прегледај го приврзокот 352388
Која ти била границата за да речеш падна мрсна сума? 1500 денари?

Мора да го даде. Го играм со Флуминенсе 3+ Дабл, а на втор тикет со Мексико Дабл.
Мексико ја даде лесно 4-0, а Флуминенсе 0-0 до 75та мин беше, па ја даде и неа насреќа, вар се гледаше за 3-0 во 90+.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

Прегледај го приврзокот 352388
Немам толку слободно време како тебе за да можам да пребарувам коментари.. :coffee:

Mene Durant povtorno me kutna povtorno utakmicata blowout... preku kurot

За малце ти избега, како стално немаш среќа.

Za 3 cetvrtini stavi 27 poeni, vo cetvrta igrase Samo 2 minuti poradi blowout vo sprotivno ke odese do 40 poeni.
@Acid Alo, kako moze baniran clen da koristi povekje akaunti na forumov ? Zasto ne mu go baniras i ovoj akaunt i ostanatite 100 koi gi koristi ?
I ti si umren covek Acid, da ti kazam pravo.
Go ostavas da koristi drugi akaunti za da ti pravi hajp na forumov, ili mozebi prijateli ste pa ne go baniras. Vo sekoj slucaj i ti si umren covek da ti se pluknam vo forumot a i tebe vo glavata keljava da ti se pluknam. I na zenati vo pickata da i pluknam.
Автоматски споено мислење:

Znam deka posle ova ke bidam baniran zasekogash ama me boli kurot.

Последно уредено:
Za 3 cetvrtini stavi 27 poeni, vo cetvrta igrase Samo 2 minuti poradi blowout vo sprotivno ke odese do 40 poeni.
@Acid Alo, kako moze baniran clen da koristi povekje akaunti na forumov ? Zasto ne mu go baniras i ovoj akaunt i ostanatite 100 koi gi koristi ?
I ti si umren covek Acid, da ti kazam pravo.
Go ostavas da koristi drugi akaunti za da ti pravi hajp na forumov, ili mozebi prijateli ste pa ne go baniras. Vo sekoj slucaj i ti si umren covek da ti se pluknam vo forumot a i tebe vo glavata keljava da ti se pluknam. I na zenati vo pickata da i pluknam.
Автоматски споено мислење:

Znam deka posle ova ke bidam baniran zasekogash ama me boli kurot.
Смири се Ilz, ни требаш тука.

Смири се Ilz, ни требаш тука.

Nema problem neka me baniraat ke ziveam i bez forumot.
Neka go ostavat stariot klovn da ve spushta,vregja,ponizuva i majtap da si igra so vas.
Mozebi ke vi dade i dobri soveti koga e vo prasanje zenidba i deca, ke ve posovetuva do 60ta godina da ne pomisluvate da pravite deca shto ke vi se.
A na Acid familijata vo usta da mu ja ebam, mi glumi gluvonem tuka. Familijata da ti ja iznaebam vo usta da ti se pluknam vo glavata keljava smrdena, decata da ti gi ebam vo usta

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom