Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги потценувај лицата со даунов синдром.Даунов синдром да имам не би напишал вакво нешто на јавен форум.
Denes imam osecaj deka ke fatam.. Zosto? Epa sabajleto koga gi nosev decava vo gradinka, me posra nekoe vrapce ili kolibri sto i da bese, nekoe malo zoltenikavo gomce.. Posle toa na rabota celo vreme me svrbi leva raka si vikam ej mame mu ga spalim dal alergija dal srekja.. Iskacame na pauza, ideme u Irish, toa dimot od cigarite od kolegive sve nakaj mene... Teeee si vikam denes e denot !!
I sea muabetot mi e, davajte predlozi za denes dok me drzi srekja!!
Рече човекот што пишува у темата Драга Кајгана ко некое искомплексирано тинејџерче "Драга кајги денес мочкав по сабајле, измив запчиња и отидов на училиште"... Вол еден, 30 ги начука, оди жени се чувај деца...Даунов синдром да имам не би напишал вакво нешто на јавен форум.
Dobar sovet... sekoe mashko treba najkasno do 35ta godina da se skrasi so zena i deca...Вол еден, 30 ги начука, оди жени се чувај деца...![]()
Nemav kes za golem ulog..@Sladoledzija препиша? и зошто НЕ ?
Ќе го јадат Јута денес,а Марканен е играч со најголем напредок сезонава.Марканен 20.5+?
Слабо бранат ПФ овие, затоа тој.Dobar e Markanen no ako igrate igrac od Juta mislam Clarkson e podobar izbor...
Слабо бранат ПФ овие, затоа тој.