Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Висла гг3+ ме прегоре. Последна на тикет. Крв им ебам славјанска.
100 шанси + погодена пречка.

Brondby дава гол во живо околу 2.1 коеф (полувреме е).

евентуално да се комбинира со некоја од турциве Altay T2 2+ (0-1 полувреме) 1.55 или поризично Фенербахче Т12+ 2.3

Двете ЛШ се супер за дабл, Реал 1Х и Баерн да зема полувреме.

2.20 коеф на 50 евра.

Како е сеа со кладилнициве? Му се мава катанецот и нив или шалтер систем? Секој си кажува како му чини.

Како е сеа со кладилнициве? Му се мава катанецот и нив или шалтер систем? Секој си кажува како му чини.
Сега за Ковидот шалтер систем,во скора иднина и катанец.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Како мислиш катанец во скора идннина?
Ако помини ковидов, шо има да му го удра катанецот?
Ваљда мисли за новиот закон што треба да се донесе за одалечување од населени места.Мада ја мислам дека од тоа нема ништо.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ништо немат од то од една страна не им давет опција да воведет онлајн клдење од друга страна де се селет на како беше 500метри од школо итн во мал град кај да отворит ко се е околу центар распоредено. Поголемо зло се апаратине во нив и казинана отколку кладилнициве

Севастова 1 @1.72
Макаби Т1+ 89,5 @1.83
Автоматски споено мислење:

Незнам што де десило ама вака да предадеш меч, треба да си не арен у главата. 1.60 коеф ми отиде у јабана. :pos:
A4B8441A-EDE8-4744-8A7F-8CFB00D27089.jpeg

Сега за Ковидот шалтер систем,во скора иднина и катанец.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
nema sansi za zatvaranje, moze samo da gi tormozat so licenci, gluposti, i uste povekje gluposti.

edinstvena pricina zosto kladilnicite se dozvoleni e deka polnat golem del od budzetot na sekoja zemja.
nikoj ne ostava lesni pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom