Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Lonzo Ball 13.5+
Na poslednite 6 utakmici ja prefrla granicava, 21,15,16,20,18,14.
Si zema 12-13 shutevi vo prosek, vredi da se isprati.

Деарон Фокс 25.5+
На минатите 5 утакмици има просек 31.6, на минатите 5 утакмици само еднаш не префрлил застанал на 24. Против Орландо што не важи за одбранбена екипа, прв играч им е, зема 20 шутеви и 6 слободни во просек на изминативе утакмици.

Da nadopolnam deka moze i Rudi Gober 13,5- znam deka poslednive tekmi go dava plus ama igraat so milvoki kade brakjata pogrceni crnci ke go cuvaat, baska lrotiv milvoki na zadnji 5 ne ja prefrlil granicava..
Автоматски споено мислење:

Kvotata od evrotip

Барти влече некоја повреда на ногата,паровите ги откажа колку што видов.
Александрова е квалитетна тенисерка на тврда подлога,ако не е фул фит мислам може да и направи проблеми на Барти.
Еве шанса за Мирко и Славко да даде некое мислење за двобојов :D

Барти влече некоја повреда на ногата,паровите ги откажа колку што видов.
Александрова е квалитетна тенисерка на тврда подлога,ако не е фул фит мислам може да и направи проблеми на Барти.
Еве шанса за Мирко и Славко да даде некое мислење за двобојов :D

На Барти не би ставил ниту едно евро против Александрова, или хендикеп на русинката или no bet.

На Барти не би ставил ниту едно евро против Александрова, или хендикеп на русинката или no bet.
Свита треба да добие нели? Со пушерки лесно се справува, а и солидно изигра први две колa. Пегула?

Инаку од мажите Рафа и Циципас ни со помош на филмски трикови не може сет да зијанат, едино Ноле сценарио да им се деси.

Свита треба да добие нели? Со пушерки лесно се справува, а и солидно изигра први две колa. Пегула?

Инаку од мажите Рафа и Циципас ни со помош на филмски трикови не може сет да зијанат, едино Ноле сценарио да им се деси.

Свитолина во принцип нема никаков проблем со пушерки, 5-2 во меѓусебните за неа со тоа што последните пет ги добила Свитолина. Брејди исто треба да ја истепа Јуван, словенката нема многу контрола врз ударите, многу е силна, но кога почне да промашува не може да застане. Тие двете ми се на ниво на зицери. Пегула го игра турнирот на животот, само што и Кристина проигра, ме загрижува што во прво коло ја доби Сакари која е топ играч на оваа подлога. Веројатно ќе добие Пегула. Мухова со Плискова појма немам, Плискова ми е на црна листа откако изгубив во два три наврати доста на неа, два различни стила на игра, се може да биде.

Вчера беше многу подобра понудата, денес се тешки паровите. Овери можеби на Канепи со Векич и Роџерс со Контавеит.

Последно уредено:
Gledam ovie Siofok favoriti, pa moze i 2&57,5+ vo Sportlife e 2,66...igram po tvoja logika zosto znam deka dobro gi pratis...jas ne sum gi gledal, a i gledanjeto nema vrska, ete me zezna Meskov Brest : Kielce fatena golovi, ne vleze 2
Јебига заеба пак еден црн период овој пат во 1во полувремне појачав на НТ па излегов и нешто и ќар ситно .Најбитно нешто е да гледаш ако играш за да фатиш ако играш за заебанција ич не замарај се а Киелце си го одбрал лош тип то поке на 1 одеше него на 2

Јебига заеба пак еден црн период овој пат во 1во полувремне појачав на НТ па излегов и нешто и ќар ситно .Најбитно нешто е да гледаш ако играш за да фатиш ако играш за заебанција ич не замарај се а Киелце си го одбрал лош тип то поке на 1 одеше него на 2
Da, dvojka vleze i 56 gola...toj Meskov Brest nekako mi lici kako da mu fali nesto za da bide evropska ekipa, povekje se vaka kako za seha i do osminafinale vo liga sampioni...mislev Kielce deka se za nijansa pojaki ama se zaebav...igram taka za zezanje a ako fatam nesto dobro e , eve pred malku gi lupnav Vardar: Seged 55,5+ i Zagreb : Nant 55,5+ za nedela vo Mocart

Епски распад на системот кај Плискова, од 5-0 во вториот сет до 5-7. Не гледав, се надевам за нејзино добро дека била нешто повредена, инаку ова нема добро да и се одрази на психата понатаму. Свитолина ја уби Путинцева, а Пегула Младенович.

Епски распад на системот кај Плискова, од 5-0 во вториот сет до 5-7. Не гледав, се надевам за нејзино добро дека била нешто повредена, инаку ова нема добро да и се одрази на психата понатаму. Свитолина ја уби Путинцева, а Пегула Младенович.
Јас Бенчич ја погодив и ебав матер. :D

За вечер многу добри ми се гледаат паровите иако све се тука негде вака на прв поглед. Осака мислам ќе ја добие Мугуруза, едноставно подобра е од неа. Бет на денот дефинитивно ми е Сабаленка, Серена беше доста лоша со Потапова, НУЛА е во дефанзива а Сабаленка е јака како бик и би требало да ја добие. Знам дека Серена е Серена ама јебига не може да и вградиме други нозе, да и одземеме 5-6 кила и да ја подмладиме 10тина години.

И Халеп има голема квота и не разбирам зошто, подобра тенисерка е од Свјонтек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom