- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
За вечер гледам богата понуда на играчи.. Па може да споделите по некој тип, да склопиме тикет со 4-5 играчи на илjадарче![]()
Kawhi 28.5+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За вечер гледам богата понуда на играчи.. Па може да споделите по некој тип, да склопиме тикет со 4-5 играчи на илjадарче![]()
Gledam ovie Siofok favoriti, pa moze i 2&57,5+ vo Sportlife e 2,66...igram po tvoja logika zosto znam deka dobro gi pratis...jas ne sum gi gledal, a i gledanjeto nema vrska, ete me zezna Meskov Brest : Kielce fatena golovi, ne vleze 2Кубан - Сиофок 57,5+ 1.87 SL
Барти влече некоја повреда на ногата,паровите ги откажа колку што видов.
Александрова е квалитетна тенисерка на тврда подлога,ако не е фул фит мислам може да и направи проблеми на Барти.
Еве шанса за Мирко и Славко да даде некое мислење за двобојов![]()
Свита треба да добие нели? Со пушерки лесно се справува, а и солидно изигра први две колa. Пегула?На Барти не би ставил ниту едно евро против Александрова, или хендикеп на русинката или no bet.
Свита треба да добие нели? Со пушерки лесно се справува, а и солидно изигра први две колa. Пегула?
Инаку од мажите Рафа и Циципас ни со помош на филмски трикови не може сет да зијанат, едино Ноле сценарио да им се деси.
Јебига заеба пак еден црн период овој пат во 1во полувремне појачав на НТ па излегов и нешто и ќар ситно .Најбитно нешто е да гледаш ако играш за да фатиш ако играш за заебанција ич не замарај се а Киелце си го одбрал лош тип то поке на 1 одеше него на 2Gledam ovie Siofok favoriti, pa moze i 2&57,5+ vo Sportlife e 2,66...igram po tvoja logika zosto znam deka dobro gi pratis...jas ne sum gi gledal, a i gledanjeto nema vrska, ete me zezna Meskov Brest : Kielce fatena golovi, ne vleze 2
Da, dvojka vleze i 56 gola...toj Meskov Brest nekako mi lici kako da mu fali nesto za da bide evropska ekipa, povekje se vaka kako za seha i do osminafinale vo liga sampioni...mislev Kielce deka se za nijansa pojaki ama se zaebav...igram taka za zezanje a ako fatam nesto dobro e , eve pred malku gi lupnav Vardar: Seged 55,5+ i Zagreb : Nant 55,5+ za nedela vo MocartЈебига заеба пак еден црн период овој пат во 1во полувремне појачав на НТ па излегов и нешто и ќар ситно .Најбитно нешто е да гледаш ако играш за да фатиш ако играш за заебанција ич не замарај се а Киелце си го одбрал лош тип то поке на 1 одеше него на 2
Јас Бенчич ја погодив и ебав матер.Епски распад на системот кај Плискова, од 5-0 во вториот сет до 5-7. Не гледав, се надевам за нејзино добро дека била нешто повредена, инаку ова нема добро да и се одрази на психата понатаму. Свитолина ја уби Путинцева, а Пегула Младенович.