Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze nekoj da mi go objasni tipov? Utakmicata e tenis Potapova - Serena
Прегледај го приврзокот 283698
Ama ne e toa.. aj vidi podole ima tocen rez 0:2... ova e nesto drugoSerena da pobedi 2-0 vo setovi e toa
Kaj mazite -1.5 ti e da pobedat 3-0 ili 3-1
Во ред брат не е то, бладам јас остај ме, не сум се кладел во копачка на тенис и не се кладам повеќе од 10 годиниAma ne e toa.. aj vidi podole ima tocen rez 0:2... ova e nesto drugo
Смири се . Не се понашајЌе се обратам кај локалната бајачка па ќе ти кажам.
Една точка имаш ставено наместо две, а и таа ти е погрешно ставена.Смири се . Не се понашај
Истото е хендикеп сетојAma ne e toa.. aj vidi podole ima tocen rez 0:2... ova e nesto drugo
Pa no sens od nivna strana da davaat 1,36 i 1,35 za istiot tipВо ред брат не е то, бладам јас остај ме, не сум се кладел во копачка на тенис и не се кладам повеќе од 10 години
Во право си изгледа тоа ти е -2.5 прв сет, ништо ако заврши 6-4 или 7-5/6 дај му го тикетот на @Stefan-kobePa no sens od nivna strana da davaat 1,36 i 1,35 za istiot tip
Автоматски споено мислење:
Baska vo nazivot ne stoi bukva S tuku bukva G... mozno da e hendikep gejmkvi vo prv set?
Sea eden google translate ke ti udram.Pa no sens od nivna strana da davaat 1,36 i 1,35 za istiot tip
Автоматски споено мислење:
Baska vo nazivot ne stoi bukva S tuku bukva G... mozno da e hendikep gejmkvi vo prv set?
Скроз се заборајв да пишам во врска со 1xBet
Јас бев еден од тие шо најмногу ги фалеа овде, ама се зафркнав, додека бев околу 0 и благ минус се беше океј, па се задесија неколку исплати кој не беа преголеми (последната беше 200 еур) и побараја документи за верификација, иначе не ги исплајќаја парите, е сега овде беше јакото
Ми побараја буквално СЕ што можеше и неможеше да се побара од документи за идентификација, до скриншотови од скрил и трансакции, преку виза картичката и сметка од телефон/интернет/струја за доказ на адресата, па на крајот ми бараја и селфи со личната карта а во позадина да се гледа на лаптоп/мобилен конверзацијата на меил со нив(10 пати се сликав и препрајќав како ненормален пошо беше скоро невозможно да се направи таква фотка а да се чита мејлот)
После 20-25 разменати мејлој конечно ми исплатија и си реков океј е ке си продолжам да играм и се логирам на акаунтот и гледам некако помали коефициентите него обично, се одлогирвам и гледам дека коефициентите се помали кога сум логиран од акаунтот на пример ако е кецот 1.57 мене ми ги дава 1.50 и така за сите можни утакмици и ем лимитот за уплата намален x5 од тој шо го имав пред тоа.
TL;DR - Немојте никако на 1xBet
Типот значи дека си глуп како сајла.Moze nekoj da mi go objasni tipov? Utakmicata e tenis Potapova - Serena
Прегледај го приврзокот 283698