- Член од
- 5 ноември 2020
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 24
Uplativ utre Spanija: Francija X i Svedska: Danska X vo Sportlife bea najvisoki koeficienti...se mislam sto da pravam so dobivkata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uplativ utre Spanija: Francija X i Svedska: Danska X vo Sportlife bea najvisoki koeficienti...se mislam sto da pravam so dobivkata...
Да, ако не ги сметаме Сити, Пул, Тотенхем, Челзи, Манчестер Јунајтед и Лестер тогаш да, имаат ЛШ тим.Катастрофа, имаат тим да играат ЛШ а губат бодови од треторазредни екипи, јад и беда се.
Tovari vecer na KD plus,go odmaraa proslata igra vs Wizards protiv Westb i plus KD e roden vo Wash.Vecerva pokraj Lillard 32.5+ vredi da se isprati i Lonzo Ball 12.5+
Vcera za 35 minuti na parket vo pobedata protiv Bucks im stavi 27pts so shut od igra 10/20 i 8 asistencii 3 skoka.
Mn povolna granica 12.5, bi trebalo vecerva da odi +
Spanija : Francija X i Svedska : Danska X...jas uplativ sinokja...ke me bide lo ili da go frlam livceto odmaШпанија -1.5 1.90
Ништо не се знајт среќа е (ок и малку знаење)Spanija : Francija X i Svedska : Danska X...jas uplativ sinokja...ke me bide lo ili da go frlam livceto odma
Tovari vecer na KD plus,go odmaraa proslata igra vs Wizards protiv Westb i plus KD e roden vo Wash.
Baska Harden e GTD i mislam nema da igra vecerOvde samo BO moze da go zaebe.
That escalated quicklyЛестер со Лидс ми плачи за сингл, победа на Лестер, ама не им игра Варди а без него не знам во нападот ми се некако анемични без него.
Имаат добри играчи, Лидс е попара во одбрана, овој натпревар мислам дека е од оние кои што да изиграш на голови ќе излези типот.
1 и гг, тим 1 2+ или едноставно победа на домаќинот
Исто и Аталанта со Лацио, ама жабари се тоа, немам верба во нив, инаку ќе ги пуштам на ситно.
Лестер и Аталанта тим 1 2+
На друг тикет 1 и гг двете.
1 1 е али добро.That escalated quickly![]()
Му поништи гол секунда од кога го пишав постот али добро1 1 е али добро.