Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Y_ZvO3.gif
Uplativ utre Spanija: Francija X i Svedska: Danska X vo Sportlife bea najvisoki koeficienti...se mislam sto da pravam so dobivkata...

Катастрофа, имаат тим да играат ЛШ а губат бодови од треторазредни екипи, јад и беда се.
Да, ако не ги сметаме Сити, Пул, Тотенхем, Челзи, Манчестер Јунајтед и Лестер тогаш да, имаат ЛШ тим.

Vecerva pokraj Lillard 32.5+ vredi da se isprati i Lonzo Ball 12.5+
Vcera za 35 minuti na parket vo pobedata protiv Bucks im stavi 27pts so shut od igra 10/20 i 8 asistencii 3 skoka.
Mn povolna granica 12.5, bi trebalo vecerva da odi +

Vecerva pokraj Lillard 32.5+ vredi da se isprati i Lonzo Ball 12.5+
Vcera za 35 minuti na parket vo pobedata protiv Bucks im stavi 27pts so shut od igra 10/20 i 8 asistencii 3 skoka.
Mn povolna granica 12.5, bi trebalo vecerva da odi +
Tovari vecer na KD plus,go odmaraa proslata igra vs Wizards protiv Westb i plus KD e roden vo Wash.
Baska Harden e GTD i mislam nema da igra vecer :) Ovde samo BO moze da go zaebe.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Лестер со Лидс ми плачи за сингл, победа на Лестер, ама не им игра Варди а без него не знам во нападот ми се некако анемични без него.
Имаат добри играчи, Лидс е попара во одбрана, овој натпревар мислам дека е од оние кои што да изиграш на голови ќе излези типот.
1 и гг, тим 1 2+ или едноставно победа на домаќинот

Исто и Аталанта со Лацио, ама жабари се тоа, немам верба во нив, инаку ќе ги пуштам на ситно.
Лестер и Аталанта тим 1 2+
На друг тикет 1 и гг двете.

Spanija : Francija X i Svedska : Danska X...jas uplativ sinokja...ke me bide lo ili da go frlam livceto odma
Ништо не се знајт среќа е (ок и малку знаење)
+
Сочи 5.5+
Омск 1 МЛ
Динамо Минск 1 МЛ
2/3

Tovari vecer na KD plus,go odmaraa proslata igra vs Wizards protiv Westb i plus KD e roden vo Wash.
Baska Harden e GTD i mislam nema da igra vecer :) Ovde samo BO moze da go zaebe.

Baska Wizards nemaat cuvar za KD... partali ke gi napravi ama go nema vo ponuda, toa e problemot. Ne moze da se uplati.
Автоматски споено мислење:

P.S bi trebalo da e brza utakmica bez odbrana na ogromen broj poeni 250+, ognomet.

За почеток на денот во живо: Spezia дава гол, 3.43 во моментов на јони.

Лестер со Лидс ми плачи за сингл, победа на Лестер, ама не им игра Варди а без него не знам во нападот ми се некако анемични без него.
Имаат добри играчи, Лидс е попара во одбрана, овој натпревар мислам дека е од оние кои што да изиграш на голови ќе излези типот.
1 и гг, тим 1 2+ или едноставно победа на домаќинот

Исто и Аталанта со Лацио, ама жабари се тоа, немам верба во нив, инаку ќе ги пуштам на ситно.
Лестер и Аталанта тим 1 2+
На друг тикет 1 и гг двете.
That escalated quickly :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom