Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За вечерва:
Florida (NHL) Winner (Incl. Overtime and Penalties) 1.58
Toronto-Orlando under 219 1.73

Добро е ке се нервирав да ме сјебеше само Ајакс, ме сјеба и овој мој днотенхем...

Baska Wizards nemaat cuvar za KD... partali ke gi napravi ama go nema vo ponuda, toa e problemot. Ne moze da se uplati.
Автоматски споено мислење:

P.S bi trebalo da e brza utakmica bez odbrana na ogromen broj poeni 250+, ognomet.
скоро 300 поена.. страшно..

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Копачка имаат нов бонус, ти даваат 777% ако имаш 41+ утакмица со или над 1,40 коефициент. 1,40 ^ 41 по минимална уплата од 20 денари ти носи 19 милиони добивка, се разбира без бонусот.

Максималната исплата знаете колку им е? 6 милиони :angel:

Real 1, Zalgiris 1, Olimpijakos 1, Olimpia Milano 2...uplakjas na telefon vo Kopacka...odis na salter i koeficientite namaleni

Педерланава 2вин(читај и Спортлајф) вратено ги имат старите игри на хокејов и квоти кај шо ги преземаа порано
Абе матер да ви ебам пак ќе ве кољам

Педерланава 2вин(читај и Спортлајф) вратено ги имат старите игри на хокејов и квоти кај шо ги преземаа порано
Абе матер да ви ебам пак ќе ве кољам
Ne te razbiram sto kaza sega, za koi se igri se raboti i kvoti...eve ti dva tipa od mene da gi zakoles Litvinov : Liberec X , Mlada boleslav: Plzen X...koeficienti 4,05 i 4,25 za da e bez nervozi

Копачка имаат нов бонус, ти даваат 777% ако имаш 41+ утакмица со или над 1,40 коефициент. 1,40 ^ 41 по минимална уплата од 20 денари ти носи 19 милиони добивка, се разбира без бонусот.

Максималната исплата знаете колку им е? 6 милиони :angel:
Ко ќе ги погодиш 41 утакмица со таков коеф да ми шепниш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom