Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед и вулфси 3 меча да играат гол не ќе дадат..

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Грифин 19.5+ ми изгледа сигурен.
ГСВ се слаби, промаја им дува од сите страни. Мала граница која што со просечен шут треба да ја помине лесно.

Има негде во нашите кладилници да се искомбинира Кејн му асистира на Сон и обратно?

ДОбитен тикет во Меридиан или Копачка може да се исплати во др град?

Фулц 14.5+ 1.90
До сега на 3 утакмици има просек 21 поен, со земени 16 шута во просек и по 4 слободни по меч. Игра во супер форма, со доста самодоверба, нема некоја изразита дефанзивна екипа против себе (ОКЦ прима по 109 поена до сега во просек, а Конли и Розиер им убација по 20 на тие два меча) , а нападот на Орландо изгледа супер минативе 3 меча: 113, 120 и 130 поени имаат дадено.
Мидлтон 21.5+ 1.95
Дерби со Мајами, кои се без Батлер. Ќе мора Милвоки да победи тука, имаат 2 лоши порази од кои 20 разлика минатата со Никс. Мидлтон почна супер, до сега на 3 меча има просек од 27 поени, зема околу 18 шутеви + 5 слободни и доста слобода има. Очекувано би било да собираат заради Јанис, па да има простор за да решета од далеку братов.
Гарланд 14.5+ 1.95
Супер граница за уште еден редовен стартер како и овие погоре, што игра во добра форма на почетоков. 35 минути во просек, зема околу 14 шутеви по меч и има просек од 19 поени. Играат со Никси, не верувам дека некој ќе се замара со одбрана, а типчево има 50% за тројка на минативе три меча.
2/3, Фулц заборави да шутира.

Немам време за анализи денес, одам со Хејвард 18.5+и Мекколум 21.5+

Како се законскиве прописи за подигнување од бет365 (дирек на сметка) или некои други бетинг сајтови преку Skrill па на сметка?
Си повлекуваш на сметка и после треба да пријавиш некаде нешто?

Vecerva trpajte go Lillard 27.5+
Iako statistikava e od prethodnata sezona, vredi da se spomne deka Lillard prethodnata sezona bese mnogu raspolozen protiv GSW. Na poslednata odigrana utakmica prethodnata sezona im stavi career high 61 poen.
A pred toa im stavase 31,39, i 28 poeni.
I Kari treba da e + vecer, ama nekako povekje mu veruvam na Lillard, bi trebalo da gi izbushi jako vecerva, novogodisna utakmica e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom