Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
мене аталанта 2+ прво полувреме ми е зицер, другите некако без врска
Автоматски споено мислење:

Тоа е тоа, баксуз ќе си остане баксуз. Пишуваш утакмица 3+ у регуларен дел завршуват 1-1 ама затоа у продужетци 4 гола дават, да ти ебу слепците да ти ебу крв да серат
не напрај кајгана магија за 99% пролаз

Ау како му влеговте на Ливерпул небаре Морекамб се :D

Не дека не им требаат и на нив бодови, пред се за прво место, а и ако денеска изгубат тогаш постои опција да отпаднат со реми против Митјилад (што тешко дека би се случило ваљда)
Ама првото место им е ептен битно, сепак има разлика дали ќе играат со Баерн или Севиља

Да играа Ливерпул против некој мртваци ко Барнли,Шефилд шо неможат акција да направат не би ама против Ајакс би зашто знаат да креираат напад плус ова голманчево Сити резерви го наполнија пред 2 дена 7 комада

Атлетико - Баерн 1&2-5
Марсеј -Олимпијакос 1&2-5
Ливерпул - Ајакс 1+пп&2+вп
Мгладбах - Интер 1+пп&2+вп

31 коеф

@SK-92 , gi zirnav koeficientite za kosarka mn slabi na yonibet, poslabi za skoro 10% od drugite kladilnici :unsure:

Епа обрт на фудбал ни е 85%
Ќе ги проверам утре на работа маржите за баске и ќе ти кажам останати лиги како е.

Атлетико да зема полувреме
Аталанта Т12+
Менхенгладбах - Интер - ГГ
Лајпциг Т22+

На 50 евра, добивка 172.

Види ја бре глупата Аталанта 2 гола неможат да дадат на полуаматерски фудбалери све им ебам, за најсигурна ја сметав Т1. :facepalm:

Катастрофа.

За утре ..
Лајпциг - 3+
Барса - 2
Кавани - 1.5+ шута во рамките на голот.

За 47 евра уплата, добивка 243.

Ако падне и ова ми остануваат уште 50 евра, ги тепам викендот на лото ливче 5-6 утакмици да земаат полувреме фаворити, и ако паднам се враќам во типико да пукам за 2 евра лото тикети на апаратите. :cool:

@Riddler тури му таквото на фудбаливе, давај хокеј за утре :D

Novokuzneck 1 со продолженија 1.33
Sokol Krasnoyarsk 1 со продолженија 1.33
Emak Angarsk H1(+1.5) 1.42
вкупно му иди 2.55 коеф во С.Л, има некоја поарна да менувам место овие или да додадам за повисок коеф?

@Riddler тури му таквото на фудбаливе, давај хокеј за утре :D

Novokuzneck 1 со продолженија 1.33
Sokol Krasnoyarsk 1 со продолженија 1.33
Emak Angarsk H1(+1.5) 1.42
вкупно му иди 2.55 коеф во С.Л, има некоја поарна да менувам место овие или да додадам за повисок коеф?
Искрено овие се говно од лига ВХЛ нит пратам нешто зашто буквално за ништо неигрет тие 2лига без шанси за некаков прогрес сум приметил интересни квоти во Моцарт за 0-1 прва третина
од овие играм најмногу и најсериозно КХЛ зашто пратам 10 години негде али денес начекав таков локум во ЦСКА хокејот беше 4.80 МЛ на почеток на 3/3.
Сеа почнав малце Казахстанциве да ги играм мада и тие бајги нестабилни се само ми одговараат термините и ги гледам па полесно ми е да изиграм нешто го уловив пак оној Торпедо во живо
Моментално сум фокусиран на ракометов овие денови поради ЕП жени исто чепнав малце ЛШ и ЛЕ и ко сме кај нив еве ви еден гратис од мене Бешикташ очигледно местат едно време губеа 16-1 и тоа беше негде 20 мин. само шо ЦСКА е истиот материјал ко нив така да изблансираја после.Многу често се понашаат како туристи кога играат.

@ilz

Во врска со јони и маржите.
НБА - 103-107
Eвролига 106-109
Аба 106-109
Интернационални 106-109
Германија ББЛ 106-109
Франција 106-109

итн.

Овие маржи се за Moneyline. Првите маржи се pre-game, вторите се in play.

1х2 на гореспоменатите лиги 103 pre-game со 107 in play.

Вкупно поени и хендикеп маржите им се 104 pre game, 110 in play.
Може си гледал in play квоти па затоа ти се виделе по 10% помали, инаку 103-104 они што нудат за pre game е предобра маржа за муштериите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom