Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
mozzar ce isplati a zlatna kopack za 40000 se pra dupci

Три синглови од мене денес, двата од Стефан и плус Рубљев. Да не се повторувам што како со Серена и Кенин од она што го напиша Стефан, за Рубљев игра фантастичен тенис овде, нема изгубено сет. Беретини апсолутно во ништо не е подобар од русинот, кој има шанса овде да направи успех на кариерата. Делува сериозно, смирено и фокусирано.
Пратам само у посигурна варијанта, сите да земат сет
198dbf4540738db4643a5cfc6866bfe7.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ја сум луд или 1.70 за Поспишил - ДеМинаут over 9,5 прв сет е голем value ?

Двајцата се 3/3 со over 9,5 на УП Опен ...
Евротип дава 1.70 , marathonbet 1.44

Ако некој нема видено, Чешка вечер ќе настапи со младинци, не беше лош коефициентот на Шкотска

Иначе денеска идам против Тием, кој го ебе .
Очекувам младио полжавојадач да почне ко шо почна против Муте, офанзивно. Не гледам 0:3 победа на Тием. Тука ќе има пукање. Тием не ми се допаѓа како игра у последно време. Немаше тешки противници, Мунар му предаде, факинг Нагал и испраниот Чилич шо најверојатно беше преморен после маратоните со Гомбос и Кудла.

Додека Аужер ме имресионира, доста е мотивиран, има брзина, има квалитет се глеа тоа.Се мачеше со Монтеиро, лесно го збриша преморениотМареј, а Муте ... Муте ќе има психолошки последици од тој меч.

Главен бет Аужер над 19,5 гејма 1.86
Бет со ризик : Аужер победа 2.95

размислувам и за over 9,5 прв сет 1.70 у Евротип

Hahaha koja asistencija na kazakstansiot defanzivec za 1-2 za Belorusija..hahhahhahha kakvi igraci ima lol mora da go poglednete remek deloto

Ја сум луд или 1.70 за Поспишил - ДеМинаут over 9,5 прв сет е голем value ?

Двајцата се 3/3 со over 9,5 на УП Опен ...
Евротип дава 1.70 , marathonbet 1.44

Well , that was пичкин дим:motorce::motorce:
Автоматски споено мислење:

Hahaha koja asistencija na kazakstansiot defanzivec za 1-2 za Belorusija..hahhahhahha kakvi igraci ima lol mora da go poglednete remek deloto
Video pls

Последно уредено:
mozzar ce isplati a zlatna kopack za 40000 se pra dupci

Денес им се јавив уште во 9. Ликот не телефон беше скроз коректен и разбирлив и ми рече дека баш за моите бетови се правело муабет в канцеларија во тој момент им кажав дека Евротип исплати и дека границата е отворена сегде и дека неможе да се вадат со провајдерот бидејќи нивните луѓе задолжени т.е трејдерите не си ја бркаат работата и спијат во недела. И ми вика во недела неработиме никој тука, па тоа е како да нема поп во црква за Велигден скроз срамота. И после ми побараа слики од евротип да им пуштам на Вибер и им праќам и дебилите не ни ја имаат видено пораката со тикетите. Вика ако стварно имаат исплатено Евротип тука директорот полесно ќе одлучел и дека ќе ми се јавеле утре бидејќи ќе донеселе одлука во текот на денот, а од АСОМ ни трага ни глас...

Денес им се јавив уште во 9. Ликот не телефон беше скроз коректен и разбирлив и ми рече дека баш за моите бетови се правело муабет в канцеларија во тој момент им кажав дека Евротип исплати и дека границата е отворена сегде и дека неможе да се вадат со провајдерот бидејќи нивните луѓе задолжени т.е трејдерите не си ја бркаат работата и спијат во недела. И ми вика во недела неработиме никој тука, па тоа е како да нема поп во црква за Велигден скроз срамота. И после ми побараа слики од евротип да им пуштам на Вибер и им праќам и дебилите не ни ја имаат видено пораката со тикетите. Вика ако стварно имаат исплатено Евротип тука директорот полесно ќе одлучел и дека ќе ми се јавеле утре бидејќи ќе донеселе одлука во текот на денот, а од АСОМ ни трага ни глас...
so tesko srce ce ti gi isplata nema da se bruka do tolku

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom