Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Го играв Лестер било кога Х :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ако ништо друго барем се изнасмеав слатко. :LOL:
Барем 9 минути беше Х :D И тоа е било кога :LOL:
Барај си ги парите :D
Еднаш еден играч ме прашва за една утакмица (1:0) 3:1 ја играл било кога х зошто не му била добитна, му објаснувам и ми вика ама ко почна второто гостите израмнија на 1:1 и ете ја било кога х, ја фатив и треба да ми е добитна :ROFLMAO:

Brose Bamberg tim2 87.5+ 1.85
Towers stignaa sezonava od vtora liga teshki amateri i aber nemaat od kosarka. Plus igraat brza kosarka. 90 ke si primat bez Problem od Bamberg.

Чисто пошто вреди квотата

НФЛ: Тенеси-Тампа Беј 2 - 2.25
Тенеси го ставија на клупа првиот избор за квотербек, и последната утакмица на чиста среќа се извадија да не изгубат ( а исто вака стоеја квотите). Тампа имаа слободна недела, покомплетни се од последниот меч што го играа, и генереално имаат поексплозивен тим.
Изненадувачка ми е квотава особено што слична ситуација беше и минатата недела за мечот на Тенеси па тогаш имаа неверојатна среќа. Тогаш не пробав, ама сега дефинитивно вреди.

Izguben dobiten tiket odigran vo evrotip odigran bez karticka, ke mozam li da go isplatam znam samo vreme na uplakjanje?

Izguben dobiten tiket odigran vo evrotip odigran bez karticka, ke mozam li da go isplatam znam samo vreme na uplakjanje?

Еднаш на брат ми му се деси нешто вакво во Спортлајф, тие отворија камери...видоа дека е он, почекаа 2-3 дена да не се појави некој со тикетот, и му го исплатија после ете 3-4 дена, така нешто беше.
Секако, прашањево е на погрешно место и најточен одговор ќе добиеш ако отидеш таму каде што си го уплатил тикетот.

Каков гол примија [emoji23][emoji23] фала ти за инфово. Во живо додека губеа на 4 коеф Х2 ја појачив.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Toj Žarkovski od Rabotnicki 2 predobri sansi propusti mozea i da tepaat

ZZNACEEETIPOTT.png
ова е гостинот да не изгуби со повеќе од 19 коша, така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom