Кладилница (Генерална дискусија)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Го играв Лестер било кога Х :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ако ништо друго барем се изнасмеав слатко. :LOL:
Барем 9 минути беше Х :D И тоа е било кога :LOL:
Барај си ги парите :D
Еднаш еден играч ме прашва за една утакмица (1:0) 3:1 ја играл било кога х зошто не му била добитна, му објаснувам и ми вика ама ко почна второто гостите израмнија на 1:1 и ете ја било кога х, ја фатив и треба да ми е добитна :ROFLMAO:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Brose Bamberg tim2 87.5+ 1.85
Towers stignaa sezonava od vtora liga teshki amateri i aber nemaat od kosarka. Plus igraat brza kosarka. 90 ke si primat bez Problem od Bamberg.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чисто пошто вреди квотата

НФЛ: Тенеси-Тампа Беј 2 - 2.25
Тенеси го ставија на клупа првиот избор за квотербек, и последната утакмица на чиста среќа се извадија да не изгубат ( а исто вака стоеја квотите). Тампа имаа слободна недела, покомплетни се од последниот меч што го играа, и генереално имаат поексплозивен тим.
Изненадувачка ми е квотава особено што слична ситуација беше и минатата недела за мечот на Тенеси па тогаш имаа неверојатна среќа. Тогаш не пробав, ама сега дефинитивно вреди.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083
Izguben dobiten tiket odigran vo evrotip odigran bez karticka, ke mozam li da go isplatam znam samo vreme na uplakjanje?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.769
Izguben dobiten tiket odigran vo evrotip odigran bez karticka, ke mozam li da go isplatam znam samo vreme na uplakjanje?
Еднаш на брат ми му се деси нешто вакво во Спортлајф, тие отворија камери...видоа дека е он, почекаа 2-3 дена да не се појави некој со тикетот, и му го исплатија после ете 3-4 дена, така нешто беше.
Секако, прашањево е на погрешно место и најточен одговор ќе добиеш ако отидеш таму каде што си го уплатил тикетот.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Каков гол примија фала ти за инфово. Во живо додека губеа на 4 коеф Х2 ја појачив.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Toj Žarkovski od Rabotnicki 2 predobri sansi propusti mozea i da tepaat

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
ZZNACEEETIPOTT.png
ова е гостинот да не изгуби со повеќе од 19 коша, така ?

Kajgana Shop

На врв Bottom