Ako mi kazal drugarce ubavo treba da imas vkupna uplata 1600.И кои се условите за да ги повлечеш парите? Колку пати треба да ги свртиш тие 800 денари?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako mi kazal drugarce ubavo treba da imas vkupna uplata 1600.И кои се условите за да ги повлечеш парите? Колку пати треба да ги свртиш тие 800 денари?
Значи еднаш на 2 квота да фатиш и толку?Ako mi kazal drugarce ubavo treba da imas vkupna uplata 1600.
Жити се. Како се регистрира? Јас сум до толку загулен или страната им е за нигде? Немаат оnline техничка поддршка! Катастрофааааа.[DOUBLEPOST=1544561307][/DOUBLEPOST]moze ke im tekne i nie so imame veke akaunt da ni dadat nekoj bonus.Прегледај го приврзокот 201081
Да не треба 1600 да вложиш. т.е од картичка да си внесиш 1600 денари за играње?Значи еднаш на 2 квота да фатиш и толку?
Ако играш на квота 2 800 ќе фатиш 1600,треба истите да ги уплатиш сите до денар и после тоа ако фатиш пак ќе можеш да ги извадиш,мисламЗначи еднаш на 2 квота да фатиш и толку?
 Така ми кажа другарче шо работи за онлајн кладилница како оператор,ама немора да значи дека и тука е таков бонусот ама вика отприлика тоа е тоа ... Е сеа некој нека проба или нека се распраша па да каже за сигурно,ја имам акаунт така да неможам да го искористам бонусов,ама имаа пишано негде во коментар дека ќе има додатна промоција за постојните членови 
Без валуе отворија со 4,50 на швеганкиве за 1.70 може да се ебатRukomet
18:00 Sweden W - Russia W 1 (1,70) olimp
Crnogorke sad izgubile i Švedjanke pobedom dolaze do 3. mesta u grupi i igrale bi za 5.mesto na prvenstvu. Ruskinje su prve svakako, malo da odmore bolje igračice.
ОдложенаЈихлава 5.5 +

има само ДОБИТНИ и НЕДОБИТНИ типовиБез валуе отворија со 4,50 на швеганкиве за 1.70 може да се ебат
Добро ај нека ти дадат на Ливерпул-Сити 1.15 на кец и ти играј ги кец пошо можно е типот добитен да е, а реалната квота е 2.50 за Ливерпул.има само ДОБИТНИ и НЕДОБИТНИ типови