Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
moze ke im tekne i nie so imame veke akaunt da ni dadat nekoj bonus.Прегледај го приврзокот 201081
Жити се. Како се регистрира? Јас сум до толку загулен или страната им е за нигде? Немаат оnline техничка поддршка! Катастрофааааа.[DOUBLEPOST=1544561307][/DOUBLEPOST]
Значи еднаш на 2 квота да фатиш и толку?
Да не треба 1600 да вложиш. т.е од картичка да си внесиш 1600 денари за играње?

Значи еднаш на 2 квота да фатиш и толку?
Ако играш на квота 2 800 ќе фатиш 1600,треба истите да ги уплатиш сите до денар и после тоа ако фатиш пак ќе можеш да ги извадиш,мислам :D Така ми кажа другарче шо работи за онлајн кладилница како оператор,ама немора да значи дека и тука е таков бонусот ама вика отприлика тоа е тоа ... Е сеа некој нека проба или нека се распраша па да каже за сигурно,ја имам акаунт така да неможам да го искористам бонусов,ама имаа пишано негде во коментар дека ќе има додатна промоција за постојните членови :D

Техничката поддршка на 2вин им е смешна уште се смеам ко ми објасвеа шо е азиски хендикеп ми требаше куп деној да ги убедам дека ми е добитен типот и нивни превид дека е
Ај да видам баш шо промоција ке дадат за постојаните членој одамна не сум играл ваму треба да напрам депозит денојве

Inter drva edni :facepalm: 3 plus gi cekav i posle uste Harden za 2k evra ke go cekav :facepalm:

Rukomet
18:00 Sweden W - Russia W 1 (1,70) olimp
Crnogorke sad izgubile i Švedjanke pobedom dolaze do 3. mesta u grupi i igrale bi za 5.mesto na prvenstvu. Ruskinje su prve svakako, malo da odmore bolje igračice.

Rukomet
18:00 Sweden W - Russia W 1 (1,70) olimp
Crnogorke sad izgubile i Švedjanke pobedom dolaze do 3. mesta u grupi i igrale bi za 5.mesto na prvenstvu. Ruskinje su prve svakako, malo da odmore bolje igračice.
Без валуе отворија со 4,50 на швеганкиве за 1.70 може да се ебат

има само ДОБИТНИ и НЕДОБИТНИ типови
Добро ај нека ти дадат на Ливерпул-Сити 1.15 на кец и ти играј ги кец пошо можно е типот добитен да е, а реалната квота е 2.50 за Ливерпул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom