Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
не дека ми се допагаат овие за играње али вака на помал влог
Динамо - НИжнекамск Х2 1,81 причина Динамо играат очајно со Казан незнаеа гол да дает на толку ПП минути Нижнекамс ке изгубат само ако изгубат контрола над себе
Jaрославл - Казан Х2 1,68 Јарославл без првиот голман се потприаат на деца голмани од таму и овие лоши рез Казан ако не земат да маваат и да прават исклучување невервам да изгубат

Koi debili se dortmund

Не брат дебили се Беласица денес на наместена утакмица незнаеа гол да дадат.Па се смилува судијата и му даде пенал оти се загреота и се беше тоа само не пенал.

Не брат дебили се Беласица денес на наместена утакмица незнаеа гол да дадат.Па се смилува судијата и му даде пенал оти се загреота и се беше тоа само не пенал.
Debili se lugeto so misat oti sekoja blokiran utakmica e mestena...ni m od mestena ne bese..sileks lezea kako umreni na sekoj dodir..a belasica so bea drva bea..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Debili se lugeto so misat oti sekoja blokiran utakmica e mestena...ni m od mestena ne bese..sileks lezea kako umreni na sekoj dodir..a belasica so bea drva bea..

Сигурен си? Силекс испаѓа ова сезона а пеналот го виде? А движењата на десниот бек?

Сигурен си? Силекс испаѓа ова сезона а пеналот го виде? А движењата на десниот бек?
Siguren sum deka ne bila mestena za 1, kako sto eden ton narod "razbra" . Ako bese taka sileks ke napravese 3 namerni penali a ne samo 1... x da ne ja dogovorile..toa veke mi ima smisla...

Screenshot_1.png

Хрватска рулззз[DOUBLEPOST=1538843545][/DOUBLEPOST]
Siguren sum deka ne bila mestena za 1, kako sto eden ton narod "razbra" . Ako bese taka sileks ke napravese 3 namerni penali a ne samo 1... x da ne ja dogovorile..toa veke mi ima smisla...

Стварно мислиш дека секоја утакмица која е наместена ќе излези така?

Отвори Ѓорче-Беласица ова сезона 85та минута па натаму и види Беласица какви шанси имаа ама се отепан тим кој врска нема и неможи да дај гол и кога му е пуштено.[DOUBLEPOST=1538844151][/DOUBLEPOST]Ве частам сингл да неречите само клавам завршени

Jednistvo Stara Pazova-Crvena Zvezda 1 5/10 (2 коеф)

Screenshot_3.png

Последно уредено:
Ako go legne ubavo Kabib , pozdravi se so tipot. Ne se isplati da stavash na Konor.

Fala na informacijata,
Khabib koj i da go legne ubavo, toa e kraj.
Problemot e so toa protiv Konor nema da mu uspee. Konor e najintelegenten MMA borec.
Mnogu podcenet od strana na kladilnicite, 2.65 e bomba koef,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom