Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koi debili se dortmund
Debili se lugeto so misat oti sekoja blokiran utakmica e mestena...ni m od mestena ne bese..sileks lezea kako umreni na sekoj dodir..a belasica so bea drva bea..Не брат дебили се Беласица денес на наместена утакмица незнаеа гол да дадат.Па се смилува судијата и му даде пенал оти се загреота и се беше тоа само не пенал.
Debili se lugeto so misat oti sekoja blokiran utakmica e mestena...ni m od mestena ne bese..sileks lezea kako umreni na sekoj dodir..a belasica so bea drva bea..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Siguren sum deka ne bila mestena za 1, kako sto eden ton narod "razbra" . Ako bese taka sileks ke napravese 3 namerni penali a ne samo 1... x da ne ja dogovorile..toa veke mi ima smisla...Сигурен си? Силекс испаѓа ова сезона а пеналот го виде? А движењата на десниот бек?
Siguren sum deka ne bila mestena za 1, kako sto eden ton narod "razbra" . Ako bese taka sileks ke napravese 3 namerni penali a ne samo 1... x da ne ja dogovorile..toa veke mi ima smisla...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ako go legne ubavo Kabib , pozdravi se so tipot. Ne se isplati da stavash na Konor.McGregor 2.65 na pinnacle x 100€
Ako go legne ubavo Kabib , pozdravi se so tipot. Ne se isplati da stavash na Konor.
Чувај си парите.McGregor 2.65 na pinnacle x 100€
Kako shto rekov, prelosh tipFala na informacijata,
Khabib koj i da go legne ubavo, toa e kraj.
Problemot e so toa protiv Konor nema da mu uspee. Konor e najintelegenten MMA borec.
Mnogu podcenet od strana na kladilnicite, 2.65 e bomba koef,