Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауууу свака част и со среќа нека ти е.На каков луд тикет сум во игра, тотално заборавив и да ги проверам тие од вчера.Ако излезе Јунајтед во вторник ќе ставам 3-4 иљадарки на Челзи Х2 за секој случај.
Прегледај го приврзокот 186947
Ауууу свака част и со среќа нека ти е.
Вака најобјкетивно на хартија би требало да влезат... ама не би бил лошо да ги браниш...Јунајтед мислам ќе тепа сигурно.... ма да..шо знам..
Коа е ЛЕ во прашање би препорачал влог не поголем од 20 денариDecki so mislite sea liga evropa na 15 za 1.000 3 utakmici se mislam da igram
Plzen-sporting 2
Lok.moscow-atl madrid 2
Arsenal - milan 1
Vo mozart kvota 10 dobivka 9.200
Па не им треба победа на ниту една од овие три екипи.Decki so mislite sea liga evropa na 15 za 1.000 3 utakmici se mislam da igram
Plzen-sporting 2
Lok.moscow-atl madrid 2
Arsenal - milan 1
Vo mozart kvota 10 dobivka 9.200
Атлетико и Спортинг се 99 % решени за тоа кој иде даље, треба чуда да се десат за да испаднат. Секогаш вака се лажеме со муабетите " не им треба" или " нема да се замараат", ама стварно прашање е со какви мотиви ќе играат, може да се штедат и рутински да си изиграат.Па не им треба победа на ниту една од овие три екипи.
Дури вака кога би размислил не би се изненадил Милан да не изгуби во Лондон па што да не и да победи
По 54566 пат, не гледајте ранк во тенисот, никаков фактор не е тоа. А и како си ги наброја тие тројца, најголемите дегени, ликови што немаат никаква маргина во играта и може од секого да изгубат. Друго е пример Агут, упорен тенисер, не се замара со публика, судии, линии и натприродни сили, него си игра и си дава максимум секогаш.Стварно не ми е јасно како постојат вакви тенисери како Пуил, Паире, Фоњини....
Значи буквално во ниту еден спорт не се дешава некој лагано да изгуби од некој што е сто места полошо рангиран од него..
Па да де, намерно ги спомнав тие најртардиранитеПо 54566 пат, не гледајте ранк во тенисот, никаков фактор не е тоа. А и како си ги наброја тие тројца, најголемите дегени, ликови што немаат никаква маргина во играта и може од секого да изгубат. Друго е пример Агут, упорен тенисер, не се замара со публика, судии, линии и натприродни сили, него си игра и си дава максимум секогаш.
Него ја како се наденав на Едмунд денес, све убаво си изанализирав а го заборавив најбитното, турниров се игра во пустина на +4435435435443534543543 степени, а Едмунд е блед ко надгробен споменик, никогаш не играл добро во вакви услови. Скроз изумив мајке ми, да играа во вечерен термин 6-2 6-1 ќе го тепаше милион %. Додека не умре физички го газеше, го убиваше од секој можен аспект, ама кога го акна сонцето у глава отиде возот у провалија.
Па те гледам ги играш често, нарочито Пер. Кога ќе те прочитам дека ти е зицер ми иде око да си извадам.Па да де, намерно ги спомнав тие најртардиранитеТие и ми беа поентата
![]()
Овој зверев дебил невиден да му ебам кривата муцка
Шо ти значи ова не се дешава?Стварно не ми е јасно како постојат вакви тенисери како Пуил, Паире, Фоњини....
Значи буквално во ниту еден спорт не се дешава некој лагано да изгуби од некој што е сто места полошо рангиран од него..[DOUBLEPOST=1520810862][/DOUBLEPOST]Стварно не ми е јасно како постојат вакви тенисери како Пуил, Паире, Фоњини....
Значи буквално во ниту еден спорт не се дешава некој лагано да изгуби од некој што е сто места полошо рангиран од него..