Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
64 61 :icon_lol:
5-7, 6-3, 6-4 :icon_lol:
Lowe врска нема од тенис, Lowe само замара и фаќа сеир, Lowe труп.:icon_lol:
Ќе ја пишував и Осака кец, ама во моментов кога го куцав постов тие веќе се загреваа на терен.
64 61 :icon_lol:
5-7, 6-3, 6-4 :icon_lol:
Lowe врска нема од тенис, Lowe само замара и фаќа сеир, Lowe труп.:icon_lol:
Ќе ја пишував и Осака кец, ама во моментов кога го куцав постов тие веќе се загреваа на терен.
Ги пратиш жениве бе?
Ја буквално скоро и ич,најсериозно прв пат ги слушам и двеве...

Ги пратиш жениве бе?
Ја буквално скоро и ич,најсериозно прв пат ги слушам и двеве...
Дада, Анисимова скоро сите претходни меча ја гледав на Челинџерот што беше на истиве терени од мастерсов. Неверојатен арсенал на удари поседува, има јак сервис и е 180см висока а одлично се движи. Родена е 2001.
Долхајд прв пат ја гледав прошлото коло со Роџерс. Располага со Серена сервис и форхенд. Ама е доста доста погабаритна и доста полошо се движи за разлика од Аманда. Следно коло Аманда е со Квитова, а Долхајд со Халеп и тоа е одлична прилика за пошироката јавност да ги запознае.

За утре:
Крајиновиќ
Андерсон
Челзи
Шаповалов

Не знам кој член беше што пиша дека Мугуруза е кобила, ама нешто поточно не е напишано одамна.

6-2 3-0 (40-0) на свој сервис алооо :tapp::tapp::tapp::tapp:

Ти се мочам во двата слема што ги имаш, ваков пораз не паметам у последниве 97 години. Се има дешавано од 5-0 да губат ама аутсајдерите, а трета носителка против квалификантка еј... Два винери у цел прв сет имаше Викери.
Да не заборавам, Викери играше лани против Лина на АО, беше изметена од терен. Толку

Ова со Викери е доказ дека во тенисот никогаш не е готово додека не се одигра меч топката и истата се добие.
Викери за разлика од пред година дена е сменета едно 360 степени. Може 10 кила е мањак и проблемот со движењето кој до лани го имаше и е значително надминат.

Kaзан - Амур 1 1.60
коеф е поголем од она шо треба пак реален е 1.45 најмногу,Казан е идиотски тим кој неуспева некад да даде и гол со5на3 и 5на2 али овде мора да тепаат причината е шо нема да сакаат уште едно патување на исток кое е исцрпувачко
Трактор - нижнекамск 3.5+ 1.60
Овде иам дилеми за шо да ја изиграм али овака мислам е најдобро трактор најверојатно без Француз (голманот) кој им е да неречам пола тим дечково е во извонредна форма а замените не му се и блиску до квалитетот негов сепак кој сака нек чека на са пред почеток за да уплати,Нижнекамск пак ако не сум грешка имаат 4 суспензии пошо права војна беше третата утакмица срушија и рекорд во казнени минути на еден меч сепак коеф за овој тип е најдобар
Уфа-Авангард 4.5+ 1.65
Коеф ми е беден па може и да не го изиграм не е више 1.80 за ваков коеф на оваа маргина ретко ризикувам така да може и да не ја играм оваа или да ја играм 6,5+ 3.60 коеф на помал влог

Сеа идам на МХЛ во живо кај децана имат пари да видам само колку ке стигнам да соберам инфо за другиве едино овие Локо мислам ке им го расплачат на итезите има заебанции кај овие им се приклучуваат и од КХЛ овие младите играчи некад од тимојве шо не се во плејоф

Овај Чечинато ке осваја денес? противникот не го знам шо сорта е

За утре:
Крајиновиќ
Андерсон
Челзи
Шаповалов
Немој Шаповалов на спориов хард, Пабло може да го смори.

Од мене Гарсија-Брејди 1, едноставно предобро игра годинава Гарсија, а оваа Брејди е просечен играч. По мене подлогава е створена за ударачи од типот на Гарсија, Андерсон, Вавринка, па и Тием (не дека ќе освои овој ама пример да дадам), кај што имаат време да се местат на ударите и да ѕвекнат винери.

Немој Шаповалов на спориов хард, Пабло може да го смори.

Од мене Гарсија-Брејди 1, едноставно предобро игра годинава Гарсија, а оваа Брејди е просечен играч. По мене подлогава е створена за ударачи од типот на Гарсија, Андерсон, Вавринка, па и Тием (не дека ќе освои овој ама пример да дадам), кај што имаат време да се местат на ударите и да ѕвекнат винери.
Ushte neshto od favoritive ? Svitolina Serena Chung Krajinovic ?

Овај Чечинато ке осваја денес? противникот не го знам шо сорта е
И ја не му го знам, штета што не го глеав мечот вчера, ама гледам резултатски тепал ептен ептен солидни играчи/земјаши неделава, така да сигурно не е за џабе влезен во финалево.

Малага х-че, онака, на ситно ќораво.

Everton, Huddersfield i West Ham у живо сите кецови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom