L
Löwe
Гостин
64 61Анисимова 1
Долехиде +6.5

5-7, 6-3, 6-4

Lowe врска нема од тенис, Lowe само замара и фаќа сеир, Lowe труп.

Ќе ја пишував и Осака кец, ама во моментов кога го куцав постов тие веќе се загреваа на терен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
64 61Анисимова 1
Долехиде +6.5
64 61
5-7, 6-3, 6-4
Ќе ја пишував и Осака кец, ама во моментов кога го куцав постов тие веќе се загреваа на терен.
Ги пратиш жениве бе?64 61
5-7, 6-3, 6-4
Дада, Анисимова скоро сите претходни меча ја гледав на Челинџерот што беше на истиве терени од мастерсов. Неверојатен арсенал на удари поседува, има јак сервис и е 180см висока а одлично се движи. Родена е 2001.Ги пратиш жениве бе?
Ја буквално скоро и ич,најсериозно прв пат ги слушам и двеве...
Немој Шаповалов на спориов хард, Пабло може да го смори.За утре:
Крајиновиќ
Андерсон
Челзи
Шаповалов
Ushte neshto od favoritive ? Svitolina Serena Chung Krajinovic ?Немој Шаповалов на спориов хард, Пабло може да го смори.
Од мене Гарсија-Брејди 1, едноставно предобро игра годинава Гарсија, а оваа Брејди е просечен играч. По мене подлогава е створена за ударачи од типот на Гарсија, Андерсон, Вавринка, па и Тием (не дека ќе освои овој ама пример да дадам), кај што имаат време да се местат на ударите и да ѕвекнат винери.
И ја не му го знам, штета што не го глеав мечот вчера, ама гледам резултатски тепал ептен ептен солидни играчи/земјаши неделава, така да сигурно не е за џабе влезен во финалево.Овај Чечинато ке осваја денес? противникот не го знам шо сорта е
Крајиновиќ, Свитолина, Возниацки.Ushte neshto od favoritive ? Svitolina Serena Chung Krajinovic ?