Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вие 2 сте експерти стварно невидени едниов даде 2 типа сигурни се посра другиот па само топла вода измислува...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

И јас со Ставро порано многу се карав ама неколку пати му платив кафана преку луѓе и од тогаш имам типови од него 2-3 за по милион што би се рекло неделно.

И јас со Ставро порано многу се карав ама неколку пати му платив кафана преку луѓе и од тогаш имам типови од него 2-3 за по милион што би се рекло неделно.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]не ми е јасно само со толку многу милиони што се замарат со форумов.

Не замари со глупости еве од мене ти еден тип за милиони Челзи Draw no bet@2.62 и на ситно 1-1 и 4+.

Против Барса? Одличен тип, посебно овој 1-1, јас би го појачал ако Дринквотер започне.

На Челзи ни Абрамович не би се кладел моментално :coffee:

Не е за милион тоа толку работата колку што замара на темата за тенис и се прави експерт.

Не замара на темата бре токмак, едноставно пишува утакмици за кои мисли дека ќе излезат. Тоа што успат се заебаваат, а што ти не сфаќаш е твој проблем не е негов. Каде беше некни кога погоди 4/4 во еден ден да тресеш зелени?

Не само за него, за било кој се однесува ова. Абе се сеќавам 2015 година некаде ми се случи 2-3 пати народњаци да погодам со 80% препишани типови од овде, тенис, ракомет и уште некој спорт. И јас многу почесто додавав фудбал, пред се Серија А утакмици, со солиден број погодени. Ама од вакви како тебе ги снема повеќето, ќе промаши тип на курот ќе му се качите ебати. Никој не може да ти гарантира 100% утакмица, ако сакаш препишувај ако не играј си сам како знаеш и чао.

5.3 квота за победа на Барса и Манчестер :cool: Стави милион земи пет

Добар валју има на Челзи утре, игнорантни уплаќачи уште ја држат високо вредноста, базирано на постепената диаметралност на качување ритам во корист на домашните.
кој го има free in play бонусот на бет365 нека го вложи.
1, 1x, 1x прво, 1-прв дава гол...

Што значи ова?
Тоа што пишува. Синхронизирано играат од ко ја направија рокадата, дефанзивата со Кристенсен им е непробивна, поголем пресинг вршат, додека Барса се фригидни, килави победи и форма у последниве 2 недели непосредно пред средбата, со ништо не оправдуваат 2.10/-2.20.
Челзи веќе лесно се справи со Атлетико, тим кој што калкулира и игра со сличен интензитет.

Тоа што пишува. Синхронизирано играат од ко ја направија рокадата, дефанзивата со Кристенсен им е непробивна, поголем пресинг вршат, додека Барса се фригидни, килави победи и форма у последниве 2 недели непосредно пред средбата, со ништо не оправдуваат 2.10/-2.20.
Челзи веќе лесно се справи со Атлетико, тим кој што калкулира и игра со сличен интензитет.

Па не го пишуваше баш ова во преходниот пост. Тој беше прилично бесмислен.

За другото, настапите на Браса во ла Лига не се никакво мерило за овој натпревар, освен ако баш не сакаш да бидат. Одамна се шампиони таму, а споредбата на Барса со Атлетико ти е надвот од умот. Ако постои екипа која игра спротивен фудбал од Атлетико, тоа е Барса, каков интензитет, какви бакрачи.

Па не го пишуваше баш ова во преходниот пост. Тој беше прилично бесмислен.

За другото, настапите на Браса во ла Лига не се никакво мерило за овој натпревар, освен ако баш не сакаш да бидат. Одамна се шампиони таму, а споредбата на Барса со Атлетико ти е надвот од умот. Ако постои екипа која игра спротивен фудбал од Атлетико, тоа е Барса, каков интензитет, какви бакрачи.
Тоа е скрос небулоза, све е мерило, ниеден меч не може да се гледа изолиран од системот... кај па апла глупата проценка дека се било решено во првенство, кога овде ако уќењаат и те како може верижно да се одрази.
Значи споредбата беше на водење на еден меч, калуланство, а не стил на игра, по тој основ овие две екипи имаат многу заедничко, Челзи е спротивност, а во вакви мечеви таквиот однос знае да биде кобен, скоро виден минатата недела со уште една Англиска екипа во улога.

Тоа е скрос небулоза, све е мерило, ниеден меч не може да се гледа изолиран од системот... кај па апла глупата проценка дека се било решено во првенство, кога овде ако уќењаат и те како може верижно да се одрази.
Значи споредбата беше на водење на еден меч, калуланство, а не стил на игра, по тој основ овие две екипи имаат многу заедничко, Челзи е спротивност, а во вакви мечеви таквиот однос знае да биде кобен, скоро виден минатата недела со уште една Англиска екипа во улога.

Ти си знаеш. Барса во овој момент за Челзи е друг Универзум.

И ќе заборавев, скроЗ се пишува, не скрос. Постовите твои во изразот ме потсетија на оној вицот за двата џандари кои сакале да зборуваат на високо ниво, па едниот му рекол на другиот, Колега, ќе консултираме по едно кафе, на што вториот одговорил, евентуално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom