Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Отидоа 4000 ради дебилите судии, а и ради неспособниве да одбранат последни две минути после даден гол во 92 минута.

Izgubija Klosterneuburg hahahahahhahahahah

те тераше некој да пишиш?

не му се смеј, ем утакмици ти дава ем мајтап му прајш.
класика мкд менталитет...

п.с. другите излегоа, имаше и некни предлози.

те тераше некој да пишиш?

не му се смеј, ем утакмици ти дава ем мајтап му прајш.
класика мкд менталитет...

п.с. другите излегоа, имаше и некни предлози.
Decko ne mu se smeam na nego za predlogot,se smeam za toa kako od 1.40 kvotata pagja na 1.04 i gubat :) Ako imal nekoja informacija za utakmicava togas e vo red,ama ako pratis stalno koga pagja kvotata(ne iskaca sekogas kako sto treba da iskoci),iako ima value da se odigra.Ama i dvete se amaterski ekipi vo ligata,igraat megju sebe,i im davas 1.04 kvota na gostite,nebare se 1vi ili 2ri :D

Андерлехт со последниот заврши 2-2,притоа у 81ва утињаат пенал.Е бог вас јебо....
abe ovie prvenstva, polsko, belgisko i uste neznam koe sto posle se dvojat, edni za titula edni za evropa i opstanok bej, neznaes na sto si nikad ne gi ni sfakam, zatoa veze nema ova prv so posleden, nisto ne znaci i site taka se sjebuvaat.

Ti ebam kladzata ti ebam, vidi gi i turcive, site favoriti umrea od smrt u edno kolo, galata izgubija, drugive site nereseno, klasika turska rabota : )

Gi cekam napoli vecer za pusta dobivka, al bar ke sum plus od vikendov tazni 900 denari, ako vlezat 2 i 2 plus, a kao trgnalo, najverojatno ke tepaat, 0-1, cisto eden zbrrc da napraat.

Decko ne mu se smeam na nego za predlogot,se smeam za toa kako od 1.40 kvotata pagja na 1.04 i gubat :) Ako imal nekoja informacija za utakmicava togas e vo red,ama ako pratis stalno koga pagja kvotata(ne iskaca sekogas kako sto treba da iskoci),iako ima value da se odigra.Ama i dvete se amaterski ekipi vo ligata,igraat megju sebe,i im davas 1.04 kvota na gostite,nebare se 1vi ili 2ri :D

Јас неиграм ко ќе е падната квотата туку пробвам да предвидам дека ќе падни шо додава додатна вредност на типот.

Лудвизбург, Даброва, Вандерерс, Универзитатеа, Цедевита влегоја шотреба поќе, а ја заборајв и Сентур со Тајфун. Кајзер 1-1 заврши ДНБ ја пишав коеф1.

Есторил-Спортинг Лисабон (2-0) уше у прво
Ме здупи единствено таа за 2,500 денари:mad::mad::mad: Задниве недели се буквално контра слаби екипи тепаат со јаки квоти . Срање чоече,земаат милиони а да губат од слаби екипи.Куртони.Следно коло играм или нерешено или губи,се испадна така,Барса,Реал,Ливерпул .....

HlryFt6.gif

Џони ако ја немал Рома 2плус еве на,од 40 секунда остана 0 1 :Д
Инаку вреди да се проба
Ливерпул Т2 ГГ (3.55)
Монако Т2ГГ(3.40)
Убави квоти.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Good Job, одлични коефициенти.

Good Job, одлични коефициенти.
Тотенхем килаво,Лион прелесно :)
@Ставрогрин земи препиши нешто,не туку ги карај децата само ;)

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Последно уредено:

па фала богу дека не беа мечеви куќата залог да ја ставиш туку да си одбериш некои од нив и да си искористиш за тикет...
е сеа ти ако ги изнареди сите и чекаше да поминат the joke is on you my friend.

како и да е, добри пикови беа и генерално сите поминаа. имаше таму пик од некни на квота 1.80 исто и цедевита 1.85 па сеа ти види...

Lamia-Panionis DNB 2 1.90 за среда е би требало да падни малку квотата.

Andreev-Istomin Минус 17.5 ова е за вторник во 9 сабајле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom