јас планирам да ја уплатам но не сум сигурен а и словенија може да изненади против шпанија да и направат проблемиАко некој ја уплаќа Македонија кец у скоро време нека пише што квота е и дали е уште над 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас планирам да ја уплатам но не сум сигурен а и словенија може да изненади против шпанија да и направат проблемиАко некој ја уплаќа Македонија кец у скоро време нека пише што квота е и дали е уште над 2
А бе батали тоа за сигурно или не, јасно ми е дека не е сигурнојас планирам да ја уплатам но не сум сигурен а и словенија може да изненади против шпанија да и направат проблеми
Za nashive kladioni prashuvash ?Ако некој ја уплаќа Македонија кец у скоро време нека пише што квота е и дали е уште над 2
Me zacudi i mene kvotava plus kaj lejkers lonzo e out pope e neizvesen isto i ingram... A boston nema problem so povrediУ копачка има 1.55 за победа вечер на Бостон против Лејкерс. Мислење за поголем влог, реално би ми било коеф околу 1.2..
Некое инфо повреди ова она.
Не смеав повеќе од 500.Me zacudi i mene kvotava plus kaj lejkers lonzo e out pope e neizvesen isto i ingram... A boston nema problem so povredi
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Deki Boy[emoji7]Абе бациња,трпајте на Чешка сингл и уживајте.
Каква Македонија,нема патриотизам у коцка.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Здравје боже до година ова време Фјучрс меч да изгуби Нишикори.Во ист ден Тенис Сандгрен игра четврт финале на Гренд Слем, а Нишикори губи во прво коло на челенџер, и тоа најдобро ја опишува моменталната ситуација во машкиот тенис