Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој ја уплаќа Македонија кец у скоро време нека пише што квота е и дали е уште над 2
јас планирам да ја уплатам но не сум сигурен а и словенија може да изненади против шпанија да и направат проблеми

јас планирам да ја уплатам но не сум сигурен а и словенија може да изненади против шпанија да и направат проблеми
А бе батали тоа за сигурно или не, јасно ми е дека не е сигурно :D
Али за квотава вреди, ако уплатиш кажи што квота е :D

Ако некој ја уплаќа Македонија кец у скоро време нека пише што квота е и дали е уште над 2
Za nashive kladioni prashuvash ?
Jas pred 10tina minuti uplativ 2.3 koef beshe vo Sportlife ama na 500 denari ja staiv, nishto chudno da ja namalat ako ja stavish na nekoja pogolema suma

Словенија +3.5 - Шпанија 1
За тие шо имате account на Bet365 Maкедонија-Чешка во менито Tribet одберете си Any Other Result-ниту една екипа да не победи со повеќе од 2.5 гола разлика

У копачка има 1.55 за победа вечер на Бостон против Лејкерс. Мислење за поголем влог, реално би ми било коеф околу 1.2..

Некое инфо повреди ова она.
Me zacudi i mene kvotava plus kaj lejkers lonzo e out pope e neizvesen isto i ingram... A boston nema problem so povredi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Мислењево ми останало снимено, не се пратило.

Би ставил куќа и покуќнина вечер на Столе +. Пошо Киро кога искочи, све идеше преку пикер. Ке набута Столе 3 комаТа вечер, па мајка Јана нека е. Жал ми е што ме затрпа работа само, па не излегов да уплатам.

Некој да не ја гледа Селтик случајно има некакви шанси 3+ ??

Нормално Селтик ќе ја даде 3+ ама кретениве наши нема да тепаат цццц

Абе бациња,трпајте на Чешка сингл и уживајте.
Каква Македонија,нема патриотизам у коцка.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Deki Boy[emoji7]
Поим немам како ја фатив оваа,овие Чешка тешки дегени.Да играа висока 6 0 одбрана ќе не прегореа.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Во ист ден Тенис Сандгрен игра четврт финале на Гренд Слем, а Нишикори губи во прво коло на челенџер, и тоа најдобро ја опишува моменталната ситуација во машкиот тенис

Во ист ден Тенис Сандгрен игра четврт финале на Гренд Слем, а Нишикори губи во прво коло на челенџер, и тоа најдобро ја опишува моменталната ситуација во машкиот тенис
Здравје боже до година ова време Фјучрс меч да изгуби Нишикори.

Покрај ваква Кербер која патем има веќе 2 ГС титули Возниачки била прв фаворит за титула, да да секако, добар виц
kerber1.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom