Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Taxi_Driver колку ти беше добивката пред 2 сезони, милионче? 37 кола у просек ако ги играш сите, по 3 сома ти доаѓа околу 1850 евра на сезона. Еднаш да си добитен во 2 години крал си. :D
Не играм 37 колa првите 8 се заебани не можеш да знаеш кој што игра а и последните 8 колa исто се заебани така што максимум 20 колa играм ајде со овие првенствата што почнуваат порано од источна Европа додај 5 максимум 25 колa до 1000-1200 евра одиш минус, ама тука треба да се земе предвид дека за една утакмица добивам пари назад или двојна од уплатата а може и 5 пати пат во случај вкупниот коефициент да е 200, предлани добив 830000

Последно уредено:
предлани добив 830000

Тоа е тоа, сега и 10 год да не добиеш ништо пак не си во минус. :D Интересен начин ако си коцкар, али треба и пари да имаш за игра. Сепак маваш една минимална плата месечно.

Тоа е тоа, сега и 10 год да не добиеш ништо пак не си во минус. :D Интересен начин ако си коцкар, али треба и пари да имаш за игра. Сепак маваш една минимална плата месечно.
Од предлани парите што ги добив 5 илјади евра ги издвоив за да играм следните 3 сезони, другите ги потрошив, сепак 3 илјади да се дадат на 10 утакмиции боли без разлика, а од плата да дадеш стварно си кретен, некој плаче за тие пари, интересен начин е ама треба трпение, самоконтрола и да не занесуваш има многу недели ке ме заебат од петок натпреварите и сега ако одиш утре сабајле пак да фрлиш 3000 тогаш готов си, од петок не си во игра не си, чекаш следна недела со повеќе среќа

Дортмунд - Реал Мадрид 1 @ 2.95

До сега на 6 натпревари во Дортмунд, Реал нема ниту една победа. Со оглед на моменталните форми на тимовите, мислам дека и денеска Реал нема да тепа. Дортмунд до сега има примено само 1 гол, а Реал има проблеми со реализацијата. Не викам дека сигурно ќе тепа Дортмунд, али со оглед на формата, и големината на коефициент мислам дека вреди да се изигра за победа на Дортмунд.

Дортмунд - Реал - 1
Монако - Порто - 1
Бешикташ - Лајпциг - 1
ПСЖ - Баерн - 1

Ризично али изводливо. На 100 ден таман да се проба, 38 коеф има вкупно.

Не ми се верува дека Возниацки изгуби од Сакари. Свашта мајке ми, дебилизам на кило.

17-30 Катаја-Ховентуд прва четвртина кец 2.15коеф
Првата утакмица во Шпанија ја доби Катаја 75-79, иако Ховентуд сметав дека е поквалитетен тим. Поради лоши временски услови и одложени летови, тргнати се од вчера а тек прееска стигнаа и имаат уште неколку саата пат со автобус до местово што значи дека ќе пристигнат Шпанциве непосредно пред почетокот на мечов и ќе немаат ни малку време за одмор и аклиматизација. Катаја докажа дека можат да играат, не ме чуди и денес да добијат со оглед на околностиве, ама некако ме привлече квотата да ја добијат прва четвртина и да ги фатат неспремни.

За вечер
Сити ГГ
Реал Мадрид ГГ
Тотенхем ГГ
5 коеф за 5 евра

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не ми се верува дека Возниацки изгуби од Сакари. Свашта мајке ми, дебилизам на кило.

И јас се изнендаив кога видов. Изгледа не и се играше, дојде од освоен турнир, наскоро почнува Пекинг кој во женска конкуренција е премиум настан, веројатно сака да биде одморена за таму.

И јас се изнендаив кога видов. Изгледа не и се играше, дојде од освоен турнир, наскоро почнува Пекинг кој во женска конкуренција е премиум настан, веројатно сака да биде одморена за таму.
I Wuhan e pandan na Maski masters. 960 za pobednikot, a se izrezilija site.

17-30 Катаја-Ховентуд прва четвртина кец 2.15коеф
Првата утакмица во Шпанија ја доби Катаја 75-79, иако Ховентуд сметав дека е поквалитетен тим. Поради лоши временски услови и одложени летови, тргнати се од вчера а тек прееска стигнаа и имаат уште неколку саата пат со автобус до местово што значи дека ќе пристигнат Шпанциве непосредно пред почетокот на мечов и ќе немаат ни малку време за одмор и аклиматизација. Катаја докажа дека можат да играат, не ме чуди и денес да добијат со оглед на околностиве, ама некако ме привлече квотата да ја добијат прва четвртина и да ги фатат неспремни.
ako si zainteresiran za druzba i megusebno tipuvanje vo grupa, pridruzi ni se vo BALKAN BETTING-TIPUVANJE-PROGNOZI

Не знам по која логика Лајпциг го прават фаворит со Бешикташ. Ми мириса овде на 1, а за похрабрите 1&3+.

Дортмунд - Реал Мадрид 1 @ 2.95

До сега на 6 натпревари во Дортмунд, Реал нема ниту една победа. Со оглед на моменталните форми на тимовите, мислам дека и денеска Реал нема да тепа. Дортмунд до сега има примено само 1 гол, а Реал има проблеми со реализацијата. Не викам дека сигурно ќе тепа Дортмунд, али со оглед на формата, и големината на коефициент мислам дека вреди да се изигра за победа на Дортмунд.

Не ми се верува што си пишал, па денешниот коефициент за Реал беше најголемиот поклон у задњи 2 сезони :D

Ти ебам португалските екипи, првиот ден те заебува Порто со кикс, вториот Бенфика со кикс, сеа си убеден дека нема шанси да го победат Монако на гости, 0-3 бам.

Циганарија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom