Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вандевеге игра тенис без маргини, или све и влегува или не може океан од брод да погоди. Денес и се погодило изгледа ова второто. :D

Изгледа бродот и бил закотвен...
0505.gif

А сега и е веќе потонат.

Мугуруза е за милијарда во четврток. Утре Федерер и Чилиќ би требало лесно да пројдат, уз максимум еден изгубен сет, Ноле и Мареј очекувам пораѓање, а Мареј можно е и да изгуби. Чан и Хингис исто би требало 2-0 да добијат, страшно играат на трева.
и после зошто кладилниците правеле пари, жени тенис вели дека е за милијарда, игра против тенисерка која е доста добра на трева, се враќа на тениските терени после подолг период и е во добра форма, има 2-2 скор со противничката, ја има победено во единствениот дуел на трева, и плус коефициентот е смешен

Mariehamn-Legia 2
H.Beer Sheva-Honved 1
Sheriff Tir.-Kukesi 1
Apoel-Dudelange 1

Коеф 3.28

и после зошто кладилниците правеле пари, жени тенис вели дека е за милијарда, игра против тенисерка која е доста добра на трева, се враќа на тениските терени после подолг период и е во добра форма, има 2-2 скор со противничката, ја има победено во единствениот дуел на трева, и плус коефициентот е смешен
Рече Чарли и уплати на 1.10 квота на некој играч што ни името не знае да му го изговори од Фјучерс турнир и се бунеше на Кајгана дека немал среќа.

Уплати на Рибарикова чим мислиш дека ќе изгуби Мугуруза, што да ти кажам. :toe:

Рече Чарли и уплати на 1.10 квота на некој играч што ни името не знае да му го изговори од Фјучерс турнир и се бунеше на Кајгана дека немал среќа.

Уплати на Рибарикова чим мислиш дека ќе изгуби Мугуруза, што да ти кажам. :toe:

Ако Мугуруза одигра како против Кузнецова нема Рибарикова никаква шанса. Сумик скроз и го има сменето начинот на игра, не се обидува да лупа винери од каде ќе стигне туку игра многу стрпливо и би рекол дефанзивно.
Рибарикова е залутана во полуфинале. Не знам што се случи со Плискова оној ден, кога упропасти брејк во втор сет, но потоа и се отвори ждребот на Рибарикова. Мартич и Вандервеј се тенисерки кои таа можеше да ги добие.

Ако Мугуруза одигра како против Кузнецова нема Рибарикова никаква шанса. Сумик скроз и го има сменето начинот на игра, не се обидува да лупа винери од каде ќе стигне туку игра многу стрпливо и би рекол дефанзивно.
Рибарикова е залутана во полуфинале. Не знам што се случи со Плискова оној ден, кога упропасти брејк во втор сет, но потоа и се отвори ждребот на Рибарикова. Мартич и Вандервеј се тенисерки кои таа можеше да ги добие.
Па знам затоа и реков дека е за милион Мугуруза. Океј жени се, разбирам јас тоа, али јас такви изрази си користам кога ќе видам дека ми е зицер некоја утакмица, што нормално не значи дека ќе искочи али ете јас така размислувам. Ја гледав Мугуруза против Кербер и против Цеца, страшно игра, брутално добро. Прво и основно сервира добро, а второ како што кажа ти игра стрпливо и не греши безвезно како порано. Мугуруза е од првиот ешалон тенисерки, односно топ 5 квалитет, има веќе еден Слем, а Рибарикова е просечна тенисерка која и јас мислам дека е залутана овде иако мора да се признае дека игра одлично на трева сезонава. Сепак квалитативно гледано 1.50 на Мугуруза би морало да се земе. Мислам и Венус дека ќе добие, ама ќе си навивам за Конта, сакам да игра прво финале на Слем во кариерата.

Бате 1
Апоел 1
Федерер
Чилич
Мареј +
Ноле +
Вкупен коеф. 8.15
Рутински, уште Ноле да не предаеше ама добро е 4.50 :)
Бате 75та 1-0 ваљда издржува.[DOUBLEPOST=1499886369][/DOUBLEPOST]Утре ќе се бркаат:
Мугуруза
Конта зима сет
Оливо
Каират Алмати
Брондби
Макаби тел авив
Вкупен коеф. 4.15 :)

Последно уредено:
Muguruza-Rybarikova 1
Konta-Williams 21.5 +
Aberdeen-Siroki Breg 1
Valetta-Utrecht 2

Одиме.[DOUBLEPOST=1499895000][/DOUBLEPOST]Оти на Галатасарај 1.80 е коеф? Мислам дека ќе тепат ама ад не има некој некоја информација оти голем коеф?

Последно уредено:
Brondby 1-1 2+
Utrecht 2
Norrkoping 1 & t1
Panionios 1

5 koef.

На Галатасарај со Швеѓаниве Остерсунд им дале 2.6 во живо ? Јес да Турциве не се многу стабилни ама сепак за разлика во класи се работи тука..

Вреди да се проба двојка!

Утре ќе играм Бердих сет, идам против секоја можна логика. :D Не знам ете нешто така ме влече а длабоко во себе сум убеден дека Федерер ќе го изрутинира слепецов ко и увек.

Господ да му убие утре на место и да не станам,цела недела ја планирав Видеотон 2 и т2 2+ и одам слепецот наместо нејзе ја играм Хајдук 1 и т1 2+ и НОРМАЛНО ГОСПОД МИ ГЛЕДА ВО ЛИВЧЕТО И НАТПРЕВАРОТ ЗАВРШУВА 1-0..невозможно е колку сум проклет по 999999 пат на т1 2+ ми завршва 1-0 еј страшна работа.....

Иначе Видеотон од следната сезона имаат големи амбиции и сакаат да станат сериозен клуб што редовно ќе игра во Лигата на Шампионите..има 160 пати со ред да биди шампион во Унгарија ,клубот како што сум информиран бил спонзориран од фирма на Орбан(Унгарскиот Груевски) и се што е квалитетно во Унгарија си го приберија кај нив и ништо чудно во иднина најдобрите српски играчи да ги купуваат од Звезда и Партизан...државен проект наводно бил

Сакам да префрлам пари од стопанска банка на скрил и ми бара некој број со 4 бројки каде може да го најдам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom