Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мареј до толку е дупка во моментов што изгледа ќе мора да игра пет сета против повреден Клизан

Киргиос аууууу... 4-2 4-6 :yid::yid::yid::yid::yid::shok2::shok2::shok2:

82% убацен прв сервис во втор сет и само 58% освоени поени:tapp:..Андерсон враќа безвезе,овој со бекхендот лупа по 2 метра во аут. На 4-5 0-30,се враќа 30-30,па сет топка ја спаси со јак сервис,стига до гејм топка и потоа чисто ноншалантно пробува дроп шот ,а беше зад основна линија.:pov:После тоа две дупли грешки!!!:mad::mad: Со дупли грешки го подари сетот и го врати од мртвите Андерсон.

Киргиос аууууу... 4-2 4-6 :yid::yid::yid::yid::yid::shok2::shok2::shok2:

82% убацен прв сервис во втор сет и само 58% освоени поени:tapp:..Андерсон враќа безвезе,овој со бекхендот лупа по 2 метра во аут. На 4-5 0-30,се враќа 30-30,па сет топка ја спаси со јак сервис,стига до гејм топка и потоа чисто ноншалантно пробува дроп шот ,а беше зад основна линија.:pov:После тоа две дупли грешки!!!:mad::mad: Со дупли грешки го подари сетот и го врати од мртвите Андерсон.
Се изгуби не знае кај се наоѓа моментално.

Аууу ти ебам циганот грчки. На дјус дупла грешка и после зицер на векот в мрежа.Да си се простам со време од тикетот,а веќе беше заокружен.:mad::mad:Последен го чекам матер му ебам.:mad: Пред да го јаде брејков,во претходниот гејм на сервис на Андерсон имаше три огромни,значи огромни шанси да стигне до брејк шанса и сите ги попрати во аут.На сите три поени,Андерсон имаше втор сервис и имаше размена на удари.

Предај се ,све ти ебам.Не му се ни игра веќе.:bance:

Уште еден брејк даде и тоа пак со дупла грешка.:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Ќе ме падне Киргиос :(
А брејк предност имаше во втор сет све му ебам...еве гледам и МиаСанМиа со мене е.... <3 Добро е не сум единствен :D

Против Колшрајбер само во трет сет дозволи брејк топки,во еден единствен гејм во цел натпревар,а сега против дрвово Андерсон игра како ретардиран.

Андерсон му прави серија 10-1:shook::shook::shook:.Најјакиот Надал,Џоковиќ да дојдат ,нема шанса ваква серија да направат.

Сега најјако ќе биде одма во четврти сет да лапне брејк и да го исклучам телевизоров.:notworthy::(:kafence:

Не ми е јасно како може Андерсон вака добро да ритрнира,а сервисите на Киргиос се сите до еден бомби.Сите 6 перфектно ги врати на стартов од четврти сет.

Лагано 0-40 пропушта :ROFLMAO:
Сите ќе умреме еден ден.
Ама сите други денови не :D[DOUBLEPOST=1496331603][/DOUBLEPOST]Не осваја повеќе од 2 гејма во сетов.

Последно уредено:
Abe ne e mozno stapov za cukanje kosteni sto servisi vrakja..:eek::eek::eek: Ova e primer kako se returnira..e sega dali e srekja ili znaenje,tesko da se proceni.:cuc:

Servis nad 215km/h go vrakja perfektno pod noga,a topceto zuese..
Ete i brejk.:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:
Na brejk sansa,T-Home pacerite isklucuvaat prenos ebavi majkata.

E koj kopilj be,imase 0-40 na servis na Anderson,ne iskoristi i odma go gubi svojot servis.Na deuce dupla greska.Dupla greska pravi samo koga e gusto,kakov retard.

A na 0-40 imase passing shot,zicer nad zicerite i toj pravi slajs koj vrska nemase od slajs,zosto mu namesti volej na Anderson.Znaci ima forehand dijagonala,toj slajs.:pijanco:

Бубачките во глава спречиле многу тенисери да направат врвни кариери иако имале се што им е потребно

Изгубен случај е, никогаш повеќе пари на овај.
0-40 2 гема со ред неможе да земи а му прават брејкови 2/2.
И тоа Андерсон само си враќа и чека да се исколи џуптинов.

Требаше на Бердих да играте незналици едни. :cool:
Да не се правам паметен ама Киргиос влече повреда на колкот и отежнато се движеше последните два турнира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom