Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го умре од хејтањеМареј до толку е дупка во моментов што изгледа ќе мора да игра пет сета против повреден Клизан

..Андерсон враќа безвезе,овој со бекхендот лупа по 2 метра во аут. На 4-5 0-30,се враќа 30-30,па сет топка ја спаси со јак сервис,стига до гејм топка и потоа чисто ноншалантно пробува дроп шот ,а беше зад основна линија.
После тоа две дупли грешки!!!
Со дупли грешки го подари сетот и го врати од мртвите Андерсон.Се изгуби не знае кај се наоѓа моментално.Киргиос аууууу... 4-2 4-6
82% убацен прв сервис во втор сет и само 58% освоени поени..Андерсон враќа безвезе,овој со бекхендот лупа по 2 метра во аут. На 4-5 0-30,се враќа 30-30,па сет топка ја спаси со јак сервис,стига до гејм топка и потоа чисто ноншалантно пробува дроп шот ,а беше зад основна линија.
После тоа две дупли грешки!!!
Со дупли грешки го подари сетот и го врати од мртвите Андерсон.

Последен го чекам матер му ебам.
Пред да го јаде брејков,во претходниот гејм на сервис на Андерсон имаше три огромни,значи огромни шанси да стигне до брејк шанса и сите ги попрати во аут.На сите три поени,Андерсон имаше втор сервис и имаше размена на удари.

Ќе ме падне Киргиос
А брејк предност имаше во втор сет све му ебам...еве гледам и МиаСанМиа со мене е.... <3 Добро е не сум единствен![]()

.Најјакиот Надал,Џоковиќ да дојдат ,нема шанса ваква серија да направат.

Ама сите други денови неСите ќе умреме еден ден.
[DOUBLEPOST=1496331603][/DOUBLEPOST]Не осваја повеќе од 2 гејма во сетов.

Ova e primer kako se returnira..e sega dali e srekja ili znaenje,tesko da se proceni.