Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добар коефициент му дале на Интер, 1.80 против Аталанта дека.. Ама малце ги подцениле плус дома играат. 1-0 ете го. :kuracc:

EDIT: 2-0.. Пушете Аталанта

1xbet е преварантска кладилница. На црна листа се на SBR форумот, блокираат акаунти, крадат пари. Веднаш повлечи пари ако имаш таму и никогаш повеќе не депонирај.
бегај од 1хbet, тешки преваранти се, стави си пари на маратон, одлични коефициенти, и најбрза исплата, на нетелер повлекување пари трае 10-15 минути, на наша картичка за 2 дена ги добиваш парите,Прегледај го приврзокот 166604 а пази ги овие од 888sport, повлекување пари на нетелер од 4-5 работни денови, као мислиш нетелер не работи за викенд, па уште ме убедуваат на чат дека така морало дека не можело да се процесираат парите побрзо, намерно ти ги држат парите 2-3 дена со цел да се премислиш и да го откажеш повлекувањето, штом тие ги процесираат парите ги добиваш веднаш на нетелер значи целиот проблем е во нив, од авион се гледа која им е целта
До сега сум немал проблеми сум повлекувал 6 , 7 10к без проблем дури еднаш повлекував 3000 денари и гледам другиот ден вратени на акаунт пак ги повлекувам и ми стигнаа на 2 пати по 3000 на сметка во рок од 2 дена

Хендикеп 1 со -1голови.
Да победи 2 разлика домашниот или повеќе

Италија од 15:00 сите се 3+ освен јас таа што ја имам, Фиорентина 1:0

Судијава на Барселона нека им свирне два пенали срамота е од депор да губат...

Ајде сега кренете 2 прста сите шо ве падна семоќните :pos:

Хахаха... Не е фер... Не признавајте резултат ајде на протест...

Верувам многу ја чекавте Реал 1, ама гомното Навас најде да брани немогучи топки во 93та минута, а тренинг топка успеа да ја протне во својот гол во прво полувреме, секако 1-1 & 3+ паѓам само на Реал за 11500 денари.
upload_2017-3-12_22-38-55.png

Страшно лош викенд , да не беше тикетот у живо ќе бев у страшна дупка. Вака пак 100тина евра ќар. За прв пат после долго време изгубив контрола денес , чиста среќа ме спаси да не сум у дупка 500 евра. Кога сте нервозни бегајте подалеку од кладилници оти црно се пишува во вакви моменти.
Дефинитивно после ова денес правам пауза , освен по некој тикет за 100-200 ден за месец март крај играње.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom