Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен - Атлетико - Х2
Сити - Монако - 1
Порто - Јуве - Х2
Севиља - Лестер - 1

4.50 коеф , ова ќе го пуштам на 1000че. Ако влезе има добивка околу 4150 и одам ол ин викендов на 3 ненормални зицери со 3 коеф што уште сега ги најдов. Само ЛШ да влезат.

Н.Фериби - Линколн - 2
Милвол - Честерфилд - 1
Шефилд - Брентфорд - 1

Има околу 4.20 коеф вреде да се проба на 400-500

Bayer - Atletico 2-4
City - Monaco 2-4
Porto - Juventus 2-4
Sevilla - 2-4

I site od liga evropa 2-4 gola.

za 1000che. :D

Screenshot_2.png
Дали може овие игри да се комбинираат на пр жолти картони над 5 , корнери над 10 и слично ?

Леверкузен - Атлетико - Х2
Сити - Монако - 1
Порто - Јуве - Х2
Севиља - Лестер - 1

4.50 коеф , ова ќе го пуштам на 1000че. Ако влезе има добивка околу 4150 и одам ол ин викендов на 3 ненормални зицери со 3 коеф што уште сега ги најдов. Само ЛШ да влезат.
kazi be koi se tie nenormalni ziceri

kazi be koi se tie nenormalni ziceri

Еспањол - 1 .. Кец поголем од тие шо ги пишуват на најголемите понављачи. :D Најсигурна утакмица викендот од цел билтен.
Баерн - 1
И малце заебан ќе биде Билбао со Гранда али треба да дојде 1. Сепак не е конечно ќе видам до викендот шо ќе излезе.

Sheffild 1
Huddersfield 1
City gg1 gg 2
Aj da vidam dali vaka ke fatam nesto.

Inace mozno e na 5 livcina od po 20 denari da se kpmbiniraat 4 ekipi gg pp za uba para, edno ke se trefnit koga togas, ako zbricam 15k so 20 denari ne stapvam vkladilnica edna godina.

Многу јаки зицери, особено Еспањол.Посебно за коефициентот не вреди ни да и се испулиш а не па да ја изиграш.
Не сакам да ти се мешам ама денар не би ставил на трите

Сеппи тенисерот го чекам кец 1.20 последна... рандом како секогаш кога чекам губи 0-2 во сетови...Овај другиов тенисер не знам кој е не ни моѓам да го изговорам....... Завчера го чекам Чунг 1.15 ми водит во сетови и губи.. Нема крај со тенисиве иначе помали квоти играм џоа со поголема уплата ама ништо ..

Ако гледав по коефициенти дали вреди да се игра далеку ќе стигнев. 1.60 за Еспањол против мртвата Осасуна која незнае да се сврзи со топката. За билбао не сум сигурен ни јас и се мислам дали ќе ја играм , али Еспањол е зицер на викендот.

Monako so 14 koeficient mozam da ja fatam a ovie mrtvive anglicani so nisto.[DOUBLEPOST=1487711364][/DOUBLEPOST]se im ebam mrtvo na anglicanive, nikogas nemat da gi fatam ovie dve so gi imam, do zadutre neka igaat pak ke go lapnam, a so ubav koef mi propadna.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom