Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Извини. За тебе наредна 3:0 во 5 минута ќе водат.
Муабетот ми беше дека Баерн не е ни 80% од претрходните години... Денес 1,25 не вреди да го играш порано 1,25 поклониште беше...

Кој имат можност на интернет можит слободно да ја изиграт Paz-Sarkissian 1 1.8 квота, огромно валуе, мора да изгуби тука Шарки, дрво е на земја.

Кој имат можност на интернет можит слободно да ја изиграт Paz-Sarkissian 1 1.8 квота, огромно валуе, мора да изгуби тука Шарки, дрво е на земја.
1.75 беше во спортлајф уплатено таму уште од сабајле :icon_lol:

А треба исто така да имаш на ум дека турниров се игра на голема надморска височина и екстремно брзи се условите, така што сервисот ќе има доста голема улога.

upload_2017-2-4_20-30-39.png

овај твојов не знае да се испосери ко ќе треба, прва победа на официјално мечеви на земја

upload_2017-2-4_20-33-2.png

ми уништи 8 коефициент :гомце:

Прегледај го приврзокот 164401

овај твојов не знае да се испосери ко ќе треба, прва победа на официјално мечеви на земја

Прегледај го приврзокот 164402

ми уништи 8 коефициент :гомце:

Е шо сум јас крив јас типов го поставив 2-3 минути пред почеток и се надевам никој не препиша, си признавам избрзав не проверив доста важен детал. Цобе добро пиша
А треба исто така да имаш на ум дека турниров се игра на голема надморска височина и екстремно брзи се условите, така што сервисот ќе има доста голема улога.

не обрнав внимание на овај факт кој по се изгледа се испостави како клучен, сепак не вервам многу да догура и мислам утре ќе зијани да видиме само дали ќе биде примамлива квотата не може во долги размени против Карбалес Баена.

Мене ми е перфектно јасно дека од Ливерпул не бива достоен тим у скора иднина но денес цел спортски,фудбалски здрав разум налагаше да се игра на 1.55.
Комплетен состав на располагање и можност за стекнување моментум против екипа без никаква конкретна визија за изборување опстанок и држење чекор со останатите 5 тима во борба за 3те позиции кои водат во ЛШ... да биде уште поболно ги уловив Дортмунд(1.72) и Атлетико(1.30) на пикот на нивната вредност.
И сега ќе се чека уште еден патетичен тим за некакво крпење на денов.
п.с. Порто-Спортинг може да оди гг, и двата тима почињаат без главните средњаци и очекувам да се игра поостро.

Е шо сум јас крив јас типов го поставив 2-3 минути пред почеток и се надевам никој не препиша, си признавам избрзав не проверив доста важен детал. Цобе добро пиша

не обрнав внимание на овај факт кој по се изгледа се испостави како клучен, сепак не вервам многу да догура и мислам утре ќе зијани да видиме само дали ќе биде примамлива квотата не може во долги размени против Карбалес Баена.
кој ти вели дека си ти виновен,првиот меч започна од 14:00

Еве некоја информација од мене

Az Alkmaar vs PSV - PSV -1 2.3 или 2&Т2
AZ ALKMAAR sostavi
  • Goalkeeper:Rochet
  • Defenders:Johansson, van Eijden, Wuytens, Haps
  • Midfielders:Seuntjens, Luckassen, Rienstra
  • Forwards:Jahanbakhsh, Weghorst, dos Santos Souza
PSV sostav
  • Goalkeeper:Zoet
  • Defenders:Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Willems
  • Midfielders:Propper, Guardado, van Ginkel
  • Forwards:Werner, Pereiro, de Jong, Ramselaar
Играчи кои нема да играат
За Az ALkmaar Coutinho due to a hand injury and Vlaar due to a calf injury.
За pSV Lundqvist due to a knee injusry and Locadia due to a groin injury.

Felda - Kedah
http://www.betrush.com/pick,Felda___Kedah,138783.html

Crystal Palace – Sunderland 1 1.7
Palace not important absencces, they have long term injuries Benteke, Wickham and Souare, Sako, Schlupp and Milivojevic are not in.
Sunderland on this away game without GoocH9fm 9/0), Anichebe(Att 11/3), Asoro(mf 1/0), Kirchoff(mf 7/0), Watfmore(mf 14/)0, McNair(df 9/0), Cattermole(mf 2/0), suspended DJilobodji(df 18/0) and Pickford(first gk 16/0).

Malaga – Espanyol
Malaga with mix team becase of injuries. http://leaguespy.com/preview.php?id=73120&mylang=en

Атлетико Мадрид би требало да победи
Челзи да постигне 2 гола
Само Кристал Палас не излегоа, другите како подмачкани.

Дајте предлози за утре, утакмициве се ужас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom