Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вредноста на коефициентот не се одредува со неговата големина, туку споредено со веројатноста дека настанот кој се типува ќе се случи. Некогаш и 1.01 коефициент може да има вредност, а некогаш и 500 коефициент е безвреден.

Тоа и ми беше поентата. Затоа реков ако си сигурен дека типот ќе излезе и пример решиш да вложиш 200 евра кога ќе е 1.9 ама на 1.65 ти личи малку (а веројатноста е иста дека ќе излезе типот) тогаш веќе се се сведува индивидуално кој како игра и колку сака да добие кога игра сингл. Според мене ако профитот е 50 посто од улогот е сосема солидно.

Кај прочита жити се дека дали коеф е добар или лош зависи од големината на уплатата ?
Сеа нормално зависно од утакмицата ама ако 1.65 има доста голема веројатност да излезе и на 100 денари улог да добиеш 65 не е лошо.

Па човекот ти кажува дека од почетниот коефициент 1.9 во старт он губи од вредноста кога ќе му испадне 1.67 а ти викаш дека за толкав влог и 1.67 не било лошо

vleze ovaa ne se karajte za dzabe, steta so i vo dr kladilnica ja namalija na 1.8...

Sea nojcno za sreden vlog, adams 11.5+ i mamelodi 3+

Па човекот ти кажува дека од почетниот коефициент 1.9 во старт он губи од вредноста кога ќе му испадне 1.67 а ти викаш дека за толкав влог и 1.67 не било лошо

Поентата ми беше дека ако си сигурен дека ќе излезе и сеа ако профитот ми е 9000 да го играм ама ако профитот е 6000 да се откажам, за мене и тој профит од 6000 е солиден. И еве таа текма и веќе излезе ГГ. Тоа ми е беше поентата. А вредноста на коеф не зависи од влогот туку од веројатноста типот да се погоди[DOUBLEPOST=1481660615][/DOUBLEPOST]
vleze ovaa ne se karajte za dzabe, steta so i vo dr kladilnica ja namalija na 1.8...

Sea nojcno za sreden vlog, adams 11.5+ i mamelodi 3+

Браво друже те следев во живо на ситно. Поентата ми беше да не си се откажел ради коефициентот сеа ќе си имаше 100 евра повеќе. :)

Поентата ми беше дека ако си сигурен дека ќе излезе и сеа ако профитот ми е 9000 да го играм ама ако профитот е 6000 да се откажам, за мене и тој профит од 6000 е солиден. И еве таа текма и веќе излезе ГГ. Тоа ми е беше поентата. А вредноста на коеф не зависи од влогот туку од веројатноста типот да се погоди

Само што кладилница и сигурен не одат во иста реченица :) да имаше сигурни и 1.10 ќе беше добар коефициент

Тоа и ми беше поентата. Затоа реков ако си сигурен дека типот ќе излезе и пример решиш да вложиш 200 евра кога ќе е 1.9 ама на 1.65 ти личи малку (а веројатноста е иста дека ќе излезе типот) тогаш веќе се се сведува индивидуално кој како игра и колку сака да добие кога игра сингл. Според мене ако профитот е 50 посто од улогот е сосема солидно.
25 евра помалку се доколку играш на сто уплата. Двапати да погодиш 1.9 а еднаш да те падни ќе имаш добивка 80 евра. А на 1.65 ќе имаш 30. Кога веќе си проценил дека вреди на 1.9 зошто да ти скратат толку

25 евра помалку се доколку играш на сто уплата. Двапати да погодиш 1.9 а еднаш да те падни ќе имаш добивка 80 евра. А на 1.65 ќе имаш 30. Кога веќе си проценил дека вреди на 1.9 зошто да ти скратат толку

Точно тоа не спорам, али веќе коа е тоа што е што да се прави. :)[DOUBLEPOST=1481661093][/DOUBLEPOST]
Само што кладилница и сигурен не одат во иста реченица :) да имаше сигурни и 1.10 ќе беше добар коефициент

Добро тоа е јасно :) Ама дали ќе е 1,9 или 1,65 у тој случај сеедно е нели. Сакав да кажам ако веројатноста да излезе е да речеме 80 проценти тогаш би ја играл и на 1,65 и на 1,95 во секој случај си во ќар. А дека ова со даноков е шабанско многу јасно. Бар и коа губиш да враќаа 10 посто :)

Точно тоа не спорам, али веќе коа е тоа што е што да се прави. :)[DOUBLEPOST=1481661093][/DOUBLEPOST]

Добро тоа е јасно :) Ама дали ќе е 1,9 или 1,65 у тој случај сеедно е нели. Сакав да кажам ако веројатноста да излезе е да речеме 80 проценти тогаш би ја играл и на 1,65 и на 1,95 во секој случај си во ќар. А дека ова со даноков е шабанско многу јасно. Бар и коа губиш да враќаа 10 посто :)
Не, не е исто брат. Ќе ти дадам пример еве со кошаркариве. Коби Брајант просек од 30 поени, граница 25.5 коефициент 1.90 за овер. Овој коефициент за мене има огромна вредност, 5 поени е под неговиот просек, 4 поточно пошо 26 бара и без проблем ќе ставам 10 000 денари. Одам на шалтер ми го качуваат на 30.5, автоматски тоа е no bet за мене, никаква вредност ми нема квотата и границата во однос на првичната. Во право е Александар, и јас не би уплатил да бев на негово место.

Не, не е исто брат. Ќе ти дадам пример еве со кошаркариве. Коби Брајант просек од 30 поени, граница 25.5 коефициент 1.90 за овер. Овој коефициент за мене има огромна вредност, 5 поени е под неговиот просек, 4 поточно пошо 26 бара и без проблем ќе ставам 10 000 денари. Одам на шалтер ми го качуваат на 30.5, автоматски тоа е no bet за мене, никаква вредност ми нема квотата и границата во однос на првичната. Во право е Александар, и јас не би уплатил да бев на негово место.
Кога си легнуваш навечер на Коби Брајант мислиш или ?

Кога си легнуваш навечер на Коби Брајант мислиш или ?
Сега се намести за пенал за било која женска особа од твојата фамилија, ама ептен си добро дете (кое сепак нема кој да го убие) па ќе те поштедам од едно добро кинење. :D

Сега се намести за пенал за било која женска особа од твојата фамилија, ама ептен си добро дете (кое сепак нема кој да го убие) па ќе те поштедам од едно добро кинење. :D
ХХХХ,шо мајка ми?
Ај да не сум многу офф...
За вечер Феникс би го пробал 1,има убав коефициент,играат дома.

ХХХХ,шо мајка ми?
Ај да не сум многу офф...
За вечер Феникс би го пробал 1,има убав коефициент,играат дома.
Супер, никад нема да фатиш и никад нема да го пробаш Феникс. :цицки:
Портланд очајно брани центри, Адамс или Кантер треба плус, јас го одбрав Кантер така да ставете милијарда на Адамс слободно, или на Кантер минус, како сакате.

eve nesto za vecerva
987ccb89a84e5ec3366af81879554e8a.jpg

Sent from my 5051X using Tapatalk

@ShRiNk

Ne se otkazav, ja uplativ vo druga kladilnica.

Imam zabelezano (vo sportlife) deka sum uplatil utakmica na pogolemi pari i koeficientot mi go padnale kako sto niv im odgovara, a posle mene drugarot uplaka tiket za 50-100denari i kaj nego e povisokiot koeficient.Sto znaci koeficientot ne e padnat za site tuku samo za tebe,Apla budala te pravat.Koga mozat da ti ukradat 1000-2000denari zosto da ne go napravat toa ??

@L00d10
Pa na prvite 1-2 tiketi mozebi ke bese 1.9 , posle toa ke go padnea na 1.7 primer i ke dozvolea uste 2-3 tiketi i potoa ke go blokiraa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom