Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ја првата, Валенсија ќе ме убие во старт....

Сношти по сплет на околности испаднав добитен, иако на почеток кинисаа катастрофално.

За вечерва од НБА неколку синглови:

Harden 30- 2.05 marathonbet
Whiteside 17.5 - 1.87
Carmello 23.5 + 1.99
Vucevic 12.5 + 1.75
tipot od pogore od Kobe

Double:
Oklahoma-Detroit 195+ 1.34
Knicks +3 1.34

Westbrook за денес на една кладилница го најдов на 29.5
Одиме со јак влог[DOUBLEPOST=1479150192][/DOUBLEPOST]Трипл кој го играм вечерва
Westbrook 29.5+ 1.75
Whiteside 17.5 + 1.90
Harden 29.5 - 1.90
И Вестбрук сингл го играм дополнително.

Последно уредено:
Barnes 19.5+
Davis 32.5+

?

Davis 32.5-
Hezonja 5.5-
Whiteside 18.5-
Caramella 23.5+
Uplateno na 500den .
Inace namesto Davis i Carmello mi bea u plan Bogdanovic 15.5- i Lopez 20.5-,ali smalile granici .
Ako negde go imas Barnes 19.5+ igraj go,izgleda ko OK par .

Sent from my iPhone using Tapatalk

kolku da mi bide pointeresna vecerta gi pustiv
lopez -
bradley +
vucevic +
okafor -

Sent from my 5051X using Tapatalk

Ризичен ми е мене непредвидлив е и за плус и за минус поради тоа што нема годинава кој друг да форсира таму кога ќе се вратат Еванс и Холидеј ќе земаат и тие доста шутеви па тогаш ќе му намалат граница на дејвис вака ќе му е таа околу 30-33.5 бил или не бил повреден.

Срамота овие Копачка као не ебат у здрав памет .... си креваат граници ко од шала ... па не 1 него 2 поена хахахахха ... и квотите им се за + и - лудница .... на дигнати гграници ти дава за + 1.50, а минус ако ја одиграш пак ти дава 1.90 пффф

Ризичен ми е мене непредвидлив е и за плус и за минус поради тоа што нема годинава кој друг да форсира таму кога ќе се вратат Еванс и Холидеј ќе земаат и тие доста шутеви па тогаш ќе му намалат граница на дејвис вака ќе му е таа околу 30-33.5 бил или не бил повреден.
Заебан е пошо задњиве утакмици сфе се мота тука некаде околу 32 поена, ја ќе го скокнам денес, многу му се некако.

Сеа ќе забие 45 ради мојава експертиза ама нема везе.

Brook Lopez (rest) won't suit up for Monday's game against the Clippers.

It's the first game of a back-to-back set, so head coach Kenny Atkinson will rest his franchise center. Justin Hamilton will likely draw the start tonight, and the offense will run through Sean Kilpatrick, Bojan Bogdanovic and Rondae Hollis-Jefferson. In Hamilton's previous start he put up six points, three boards, one assist, three steals, two blocks and two 3-pointers, but he'll have a very tough matchup against DeAndre Jordan tonight. Lopez should return to action Tuesday vs. the Lakers.
Не игра копиљов денес ..
Драмонд исто не игра така да Харис и Морис + двајцата најверојатно ..

Срамота овие Копачка као не ебат у здрав памет .... си креваат граници ко од шала ... па не 1 него 2 поена хахахахха ... и квотите им се за + и - лудница .... на дигнати гграници ти дава за + 1.50, а минус ако ја одиграш пак ти дава 1.90 пффф

Bar da si imaa normalna webstrana prokletite ..da azuriraa,a ne vaka da se macis na kasa da najdes granici i koef ..il pak da pecatat novi dopuni so novite granici ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Можно е ова ???
Уплатив тикет се на се вкупна квота 3 ... Го пратам тикетов се убо... Почнува пикадо во 21 часот... за нецели 8 минути ПАД
ФАКИНГ Тејлор губи од некој анонимус 1.10 квота.
Рип тикету...
Рип дневница.....

Можно е ова ???
Уплатив тикет се на се вкупна квота 3 ... Го пратам тикетов се убо... Почнува пикадо во 21 часот... за нецели 8 минути ПАД
ФАКИНГ Тејлор губи од некој анонимус 1.10 квота.
Рип тикету...
Рип дневница.....
Па друг пат гледај малце како стои ситуацијата и со победа и со пораз Тејлор е прв на табела па нема да се замара , мада 0-5 да изгуби ваков играч е срамота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom