Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Само Мело плуска
На 1мин до крај имаше две слободни и многу јасно го промаши второто за да
не фатам 9000 денари

Hil minus denes . favors se vraka a toj im e prva opcija vo napad pa ke imaat pomal broj sutevi drugive.

Sent from my thor using Tapatalk

Монпеље на гости кога играат ги гледам доста често гг3+ влегуваат имај ги овие на ум. Исто така Каљари сите текми досега им се 3+ така да и тие можат да распалат за гг3+. Имај ги овие на ум нареден пат кога играш. Ќе ти кажам уште некоја ако заприметам. Гледам само пукаш гг3+ :D[DOUBLEPOST=1477786175][/DOUBLEPOST]
Тешко оди прике мој :coffee:
Евертон -Вест Хем утре би требало да е кец мада фатија форма вториве. Сепак Евертон е без победа неколку кола па подобра шанса од оваа утре тешко дека ќе имаат. Наредна им е мислам со Челзи во гости. На последни 5 дома со Вест Хем имаат 3 победи, нерешена и пораз лани. Оди на 1х ако ти прпа на кец :D
Саутемптон - Челзи. Сотон нема пораз дома сезонава, а и тврдо играат.Конте со 3-5-2 нема примено гол неколку кола во ПЛ така да овде очекувам 1-3 гола мада нема да е изненадување некако да истурка Челзи до победа.
Милан-Пескара. Утре најмалку една од Милан, Рома и Интер ќе заеби работа али мислам дека Милан ќе тепа со овие. Крахираа некни со Џенова, па еве им шанса да се вратат на победнички патеки. Добро играат дома, само еден кикс имаат мислам со Удинезе другото се победија. Оваа јас се думам 1 Т да ја плеснам.
Инаку кога веќе спомнав ме влечи нешто Сампдорија- Интер 1х да ја играм ама ќе видиме :D
Хофенхajм - Херта 1х Им фалат неколку играчи на Херта, а од друга страна Хофенхајм нема пораз сезонава во Бундес. Наредно коло гостуваат кај Баерн така да утре(денес) ќе мора дома да извадат некој бод против Херта. Тука се двете екипи ама мислам дека Хофенхајм нема да загуби.
Келн -Хамбургер 1. Едноставно не им оди на Хамбургер, кој стигна ги исшлака така да верувам тоа ќе е случај и утре. (ако ја изиграм рачунај 0-4 ќе заврши :D )
Фенербахче - Карабукспор. Да бидам искрен овие Фенербахче како распашана банда ми делуваат и ептен е ризична текмава ама кога веќе се коцкаме 1.45 е за кец. Една победа имаат дома мајчиниве ако видов добро :D Ако не тепаат утре да дај Господ никогаш да не тепаат (освен Четврток против Јунајтед :D )
Ако сакаш дополнително коцкање пробај ја Кротоне-Киево утре на х2. нема победа Кротоне сезонава така да ако ја изиграме сите х2 утре ќе ја забележат првата за инает :LOL:
Ница - Нант се мислев кец ама од 1.6 скокна на 2 коефициентот :confused:
Сега гледај комбинирај нешто од овие до кај 10 коеф ќе дојдиш, ќе падниш и ќе правиме утревечер нов муабет за ЛШ :coffee:
Нормално, курот го барав во Билбао за повеќе пари и ме падна. Арно ми е, секогаш истото се дешава у пичку материн. А и овие Билбао никогаш да не добијат независност се да им ебам. И на нив и на Осасуна. Овие вториве да испаднат да дај Господ пичка ли им материн нивна 7 бода имаат сезонава, 5 ги освоија кога ги играв да губат. Никогаш да не се вратат во прва лига повеќе

Griffin ili Paul koj kje odi over ?
Пол изгледа го трпаат минус, прееска во Копачка кога уплатив 19.5 беше, а во допуна 22.5
Според мене Хил ке иде минус 15.5, добра одбрана игра Пол, а и вечер се враќа Фејворс па и он ке земе доста шутеви.

Пол изгледа го трпаат минус, прееска во Копачка кога уплатив 19.5 беше, а во допуна 22.5
Според мене Хил ке иде минус 15.5, добра одбрана игра Пол, а и вечер се враќа Фејворс па и он ке земе доста шутеви.
Redick 14.5 so mislis? Samo trojki sutira toj ima dobra minutaza

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom