- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Ајде магии чуда за Сигал да испадне кец..
Сеуште се важат продолженија во Бет Сити?
Сеуште се важат продолженија во Бет Сити?
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако излезе Килмарнок 1Х и0-3 ке скинам некого во последен момент ја сменив со Салзбург на тој тикет све ми излезе 5 утакмици со по 3 коеф а на овие дркачи од СКА младиве мамицата на само они на главниот тикет за 1 гол,вчера плзен за еден гол и Цска ми бегаат 30 000 за пичкино влакно овие 2 дена
А секако најмногу шанси да ме заебе му давав на Фриц. Али мислев ете, надеж на (америчкиот) тенисот демек, мора еден просечен турнир да одигра барем а не да губи први утакмици цело време, и Миша мислев нема на 40 години да продолжи со јаката серија, али тоа е. Ова другово испадна бар секако тоа требаше посигурно да биде демек. Кузњецова ептен ме препоти, Иснер ко Иснер ништо не се знае..не знам со кој игра следна али ако има солиден противник може против него да се игра, а за Качанов пак да ми праќате статистики од 2 меча одгирани самоЗа утре од тенисиве:
Сок
Фриц
Делбонис
И друго:
Качанов
Иснер
Кузњецова
Од Соуса нема да иѕгуби...99% сум сигурен ѕа тоа.А секако најмногу шанси да ме заебе му давав на Фриц. Али мислев ете, надеж на (америчкиот) тенисот демек, мора еден просечен турнир да одигра барем а не да губи први утакмици цело време, и Миша мислев нема на 40 години да продолжи со јаката серија, али тоа е. Ова другово испадна бар секако тоа требаше посигурно да биде демек. Кузњецова ептен ме препоти, Иснер ко Иснер ништо не се знае..не знам со кој игра следна али ако има солиден противник може против него да се игра, а за Качанов пак да ми праќате статистики од 2 меча одгирани самоТоа со 9 одиграни мечеви и 9-0 скор не се знае ништо... (пинг тој што го спомна Фоњини
)
Може дури и да се одмори од кладење тенис за сезонава што се однесува до мене ако утре не се најдат ок утакмици. Еве фаворитиве си планираат Лондон уште од сега, а овие останативе зависи од денот како ќе им се погоди, повеќе вреди аутсајдери да се бркаат веќе....се мислам Соуса да го изиграм против Ферер 3 и нешто квота е, ок форма има, Ферер сигурно не е у најдобри години може буквално од секој да изгуби така да...
Како ли изгледа тикет со 50 искуцани натпревари?
Должина на таков тикет е веројатно подолга отколку што многу места низ државата ќе видат квалитетен асфалт.![]()
Вчера добар ден 2/3 тикети добитни све на играчи изиграни .. третиот за 5к ме зафкна Вес Метјуз 13.5+ со 13 заврши и очаен шут 3/16 ...
Шрудер е спуштен во копачка на 1.5Шродер 12.5 + за вечерва исто и Рондо 11.5 - може да се проба. Првиов ми е 99% сигурен денес очекувам да му ја кренат границата над 14.5 во копачка го уплатив на 12.5 беше пред 3 саати си отиде Тиг, Хорфорд и сега цел товар е на Шродер и Милсап па до некаде и Хауард мада него го изиграв - 15.5 ради што иде на Гортат кој е добар дефанзивец . Рондо отиде во Чикаго а вечер мислам дека ќе иде повеќе на разигрување т.е на асистенции бидејќи ги имаат Батлер, Вејд , МКВ , Канан па и Мекдермонд така да не би требало да зема многу шутеви .
Знаев... ама го изиграв на тикет со Стромсгосет 1 Хауард 15.5- Хорфорд 14.5+ и Баги 25.5+ (сите го играат - Казнс денес дека е б2б утакмица ама мислам дека ќе распали вечерва) плус Геј иде на мечап против најдобриот дефанзивец Каваи па има повеќе шутеви за Баги.Шрудер е спуштен во копачка на 1.5
CSKA - Slovan 1i5+ 2,39
CSKA - Uniks пресврт 8.10![]()