Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам утре кога ќе станам првата вест шо ќе ја прочитам е дека цел тим на Сасуоло е мртов. Говедата гнасни ме кинат за 145.000 добивка само уште неа кец у кец , 18 утакмици на цел лист за 200 ден уплата. СВЕ НАЈМИЛО У ПИЧКА КУРВИ ГНАСНИ !!!!!!!!!!!!!!!

Се надевам утре кога ќе станам првата вест шо ќе ја прочитам е дека цел тим на Сасуоло е мртов. Говедата гнасни ме кинат за 145.000 добивка само уште неа кец у кец , 18 утакмици на цел лист за 200 ден уплата. СВЕ НАЈМИЛО У ПИЧКА КУРВИ ГНАСНИ !!!!!!!!!!!!!!!

18 натпревари погодени и паѓаш само на гомнариве, квота ваљда 1.85 :vozbud:?

18 натпревари погодени и паѓаш само на гомнариве, квота ваљда 1.85 :vozbud:?

15 погодени од вчера , денес од 12 ја фаќам алавес 0-2 гола , и сеа чекав само уште Сасуоло 1-1 и Вилареал 1. :facepalm::facepalm: 2.20 беше за Сасуоло кец у кец.

Kaљари сите текми сезонава им се 3+. Мртовциве Интер успеаа и нив да ги умртват :pos:

Што е тоа текма?

Ако планираш да штитиш играј само синглови.

Многу сте нубови, више не ве ни читам.

Ако има поголема мафија од италијанското првенство јас го сечам. Да не е УЕФА корумпирана како курва , и да почнат да истражуват таму ќе треба да го забранат фудбалот во цела држава.

Ajde be Fener pobedete be krv da serete,da bog dade Erdogan da ve zgasne ko klub ako ne pobedite denes !!ova sezona po se izgleda na dva pati ke mi zedat pari,prvpat koga odigraa 3:3 doma,i sega protiv ovije sakative..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вчера одличен ден, али денес ако се вратат парите добро ќе биде, прееска Жалгирис на еден тикет ме скина ги имав 3+ завршија 0:2, сега Brommapojkarna пак 3+ ќе заврши 0-1 и тоа е тоа.
Ајде Каљари издржете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom