Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен сум за уопште да не ја разгледам и ја избегнам, освен со Хул до негде, Јунајтед не прикажа игра за да би им верувал со поише од 200 ден.
Ондак Вотфорд да даде 1 гол 1.55 или домаќин 1-2 г 1.85

Добива Јунајтед утре. На Мацари доста му беше победа против мртвите Вест Хем со неговата мртва 3-5-2. Саутемптон исто би требало да тепаат редно е веќе. Не се сјајни ама не се ни Свонси :D

Добива Јунајтед утре. На Мацари доста му беше победа против мртвите Вест Хем со неговата мртва 3-5-2. Саутемптон исто би требало да тепаат редно е веќе. Не се сјајни ама не се ни Свонси :D
Ама се глеа дека си опасен хејтер на Мацари :D

Го иам двојка Јунајтед, али очекувам Ватфорд да бидат солидни и заебани сезонава

Ама се глеа дека си опасен хејтер на Мацари :D

Го иам двојка Јунајтед, али очекувам Ватфорд да бидат солидни и заебани сезонава
Не бе каков хејтер. Јас викам дај боже да им скини бодови утре ама знам дека нема пошто е имбецил. Нити на Челзи/Арсенал не им скина. Нема ни на овие. Едино нас можи да не заеби да ни земи бод се да му ебам. Исто како и мртвациве Хул и на нив се да им ебам

@Stefan-kobe гледам го ставиле Едмунд утре да игра со Дел Потро ....
Може да се направи измена најмногу саат време до почетокот на средбата. Така да до утре има многу време, јас сепак мислам дека не е до толку ретардиран британскиот селектор пак да го пушти Едмунд во игра и да си ја прокоцка шансата.

McHale so 200€ ja igrav na kvota 2.40 sega na 0-3 Siniakova mi glumi povreda ako predade ke ja udram glata od zid

Bet365 се усраа, не ја ставија македонската лига во понуда. :( Веќе е 10.30 не ми се верува толку касно да направат изненадување. Глупости.

Bet365 се усраа, не ја ставија македонската лига во понуда. :( Веќе е 10.30 не ми се верува толку касно да направат изненадување. Глупости.
Знам дека играш само на нет, ама види у нашиве, ваљда ќе ја има у Копачка и Моцарт.

Знам дека играш само на нет, ама види у нашиве, ваљда ќе ја има у Копачка и Моцарт.

Џабе е се без бет365. Никаде на друго место не можеш да уплатиш толкава сума за да се исплати целиот процес.

Џабе е се без бет365. Никаде на друго место не можеш да уплатиш толкава сума за да се исплати целиот процес.
Јасно ми е, али ете барем нешто да извадиш ако можеш. Нашиве гарант нема да ти дадат или ќе те лимитираат или ќе ти бутнат квота на 1.20. :D

Го уплати некој? (y)

Го препишав листот со додаден Њукасл и го пуштив на 300 ден. Утре ќе си чекав уште Реал и Торино за 500 евра , ебате лакомиот газ јебоме Њукасл. :tapp:

За утре ...

Јунајтед - 2
Сасуоло - 1Х
Јуве - Х2
Војводина - 1

Коеф 3.50 , ќе го пуштам на максимум 2000.
Јас го препишав ама ги додадов и ѕвезда-партизан гг:tapp:

Јасно ми е, али ете барем нешто да извадиш ако можеш. Нашиве гарант нема да ти дадат или ќе те лимитираат или ќе ти бутнат квота на 1.20. :D

Не е во тоа проблемот. Ако ја нема на Бет365 сите договори пропаѓаат.

Не е во тоа проблемот. Ако ја нема на Бет365 сите договори пропаѓаат.

Кај нас ќе те лимитираа на минимум. Во Моцарт ни 50 евра немаше да уплатиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom