- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што викаш Словачка утре?Шведска - Чешка 0-0 прв период 4.00
Две доста одбранбени репрезентации и школи би рекол за ваква квота се исплака
Финска - САД 1и5+ 2.10
САД најмлада репрезентација тука некаде околу 24 просекот за одбрана не се замараат толку нпагачки играат Финците јак ростер кој не би се изненадил и злато да земе
Слаби голмани имаат Словаците ризик е за таков коеф 1.65 ке е валјда поубо плуска 4,5 ист коеф играчите се солидни и Германците многу не се некој одбранбени сакаат да играат поотворено голаманите им се домашни од првенството и играчите со неколку од НХЛ.Тоа што така победија со Франција и Унгарија ај кај шо се скапани овие и голманите очајни проценти имаа и Германците не се некој треба да го јадат али ке видиме.Што викаш Словачка утре?
На ваков мртов Јунајтед, ни 5 денари не би ставил.Абре бајовци што мислите, Јунајтед ќе се пласира ли во ЛШ?
Тоа е прашањето кое треба да си го одговориме за вечер да се утврди дали вреди или не вреди да се игра двојка против Вест Хем.
Јас сум доста неодлучен по ова прашање. Од една страна ми се чини дека премногу добра шанса е оваа за да не ја искористи Јунајтед, а пак од друга страна ми стои дека премногу ќе биде ваква лоша сезона да ја крунисаат со четврто место.
Ај да ве видам што ќе кажете.