Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шведска - Чешка 0-0 прв период 4.00
Две доста одбранбени репрезентации и школи би рекол за ваква квота се исплака

Финска - САД 1и5+ 2.10
САД најмлада репрезентација тука некаде околу 24 просекот за одбрана не се замараат толку нпагачки играат Финците јак ростер кој не би се изненадил и злато да земе
Што викаш Словачка утре?

ги имаш да покријат 10 хендикеп, се држат цело време, последна четвртина 29-12

Kohlshraiber, Cuevas, Larsson, Bacsinszky, Garcia/Mladenovic

Што викаш Словачка утре?
Слаби голмани имаат Словаците ризик е за таков коеф 1.65 ке е валјда поубо плуска 4,5 ист коеф играчите се солидни и Германците многу не се некој одбранбени сакаат да играат поотворено голаманите им се домашни од првенството и играчите со неколку од НХЛ.Тоа што така победија со Франција и Унгарија ај кај шо се скапани овие и голманите очајни проценти имаа и Германците не се некој треба да го јадат али ке видиме.

Ферер 2-0 утре, реално треба метеор да го погоди Ферер за да не го разнесе Воландри кој патем е женската верзија на Ерани.
Гаврилова 1.50 со Лисицки која е во катастрофална форма и не може да добие никого.

Оливо 1.50 против Харисон на земја, мора да добие, Харисон не може ни мене да ме добие на земја.

Итн итн итн итн, преку кур што ги кажав типовиве коа нема да ги изиграм јер њама кеЖ. :D

Mladenovic protiv Ostapenko sto mislite koja ovde pobeduva ?

Izgleda mnogu se zaebav so ovaa Larsson ..

Spored mene denes tip na denot za onie sto igraat singl

Hibernian-Falkirk 1

Абре бајовци што мислите, Јунајтед ќе се пласира ли во ЛШ?

Тоа е прашањето кое треба да си го одговориме за вечер да се утврди дали вреди или не вреди да се игра двојка против Вест Хем.

Јас сум доста неодлучен по ова прашање. Од една страна ми се чини дека премногу добра шанса е оваа за да не ја искористи Јунајтед, а пак од друга страна ми стои дека премногу ќе биде ваква лоша сезона да ја крунисаат со четврто место.

Ај да ве видам што ќе кажете.

Абре бајовци што мислите, Јунајтед ќе се пласира ли во ЛШ?

Тоа е прашањето кое треба да си го одговориме за вечер да се утврди дали вреди или не вреди да се игра двојка против Вест Хем.

Јас сум доста неодлучен по ова прашање. Од една страна ми се чини дека премногу добра шанса е оваа за да не ја искористи Јунајтед, а пак од друга страна ми стои дека премногу ќе биде ваква лоша сезона да ја крунисаат со четврто место.

Ај да ве видам што ќе кажете.
На ваков мртов Јунајтед, ни 5 денари не би ставил.

Јас чекам ЕУРО 2016 да почне па да почнам да ес заглавувам на кредитна. :pos:

Мнoгу е сирoт Јунaјтед, ни јa не би стaвил пaри нa нив. Требa чудo дa се случи дa oднесaт дoмa 3 бoдa.

Како фан на Манчестер,не е паметно да се кладам на нив вечер.
Можам да ви дадам некој совет на вас другите.
Против ВХ игравме во купот и ги добивме на истиов стадион,тоа покажува дека може да играме тука и може да ги совладаме иако ќе биде многу гадна утакмица.
Сити киксна и ни дава шанса на нас која мора да се зграби со 2 раце,мотивацијата денес ќе биде клучот.Верувам дека ќе гризат за секоја топка.
Од друга страна ВХ игра последен натпревар на својот стадион,се бори за ЛЕ ,и со сигурност нема да му ја подарат победата на Утд.
2ка не би играл на оваа утакмица,по мене ова денес е ГГ3+.
За сингл,во секој случај.
Плус нема да игра Фелаини,клучот во скок играта против Енди Керол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom