Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
b5e901fc4f6ecd9f2001d7075de6bb49.jpg

Ejj koja nesreka ..0p prva cetvrtina,vtora 6,i lagano na kraj 23 ..do tolku da se nema sreka,cudo ..prosto ne e humano ova veke ..za nekolku dena po red po edan eban par .
Za vecer
Wiggins 21.5-
Towns 22.5-
B.Lopez 20.5+
Posledniot go stajv radi neigranjeto na prosliot mec,ke bide odmoren,i se se vrti okolu nego,Bogdanovic imase dobra granica,ali koga nemozese 13poena da ubaci prosliot mec,ne go igram veke .
Al trebase 2000den na prvite dva para da si stavam,ako ovi dvajca vecer idat 20+,nek se ebe i Greg i sve ..

Шаркишиан-Бангура 1 @1.44
Кога го видов додатокот во СЛ и него прв на листа и ми текна на тебе и одма го одиграв тек после тоа видов дека си го предложил , искрено врска немам каква фаца е тој шаркишиан ни од кај е ни што тенис игра :D

Тоталот за Веспрем со Вардар од 26 крена на 29.5,паѓа ненормално коеф за двојка...
И на крај и кец ништо чудно да заврши,не им треба утакмицата...
Демек не брани Штербик,не играл Горбок,дрн,дрн...
Кој ги еба пичкарските кладилници,Т2- 29.5,во СЛ..1.80
На другиот меч,иста приказна,неважен меч,но сепак мислам дека Вујо е поблиску до победата...
1.65 на бонус...
Нека трчаат(и нека местат),ќе накалапат пари денес СЕХА ГИГАНТИТЕ,сите очекуваат овер да одат двете текми јас мислам минус ќе бидат....
Уствари ќе завршат како шо ќе ги уплатат од управите на клубовите...:zloo:Самс,Вујо,од Мешков и тие се лопови и познати местачи во СЕХА(случајот со Татран кога наместија на 10 коеф за победа на Татран среде Мешков):roker:
За Веспрем не знам,ама штом се од Балкан и тие се местачи бе..:misticen:

Томас нема во некоја кладилница играчи од СЕХА за типување ?

Првата ќе ме заебе да ти ебам младинците Реал - Бенфика 3+ ја имам сега даде гол реал и му го поништија ..

Каде може да се најде за кладење тенискиот куп што се игра сега во Улмаг Хрватска?
Тие малите ми требаат, не можам на бет365 да ги најдам, ако има на некоја онлајн пишете.

Не ја наместија многу Вардар-Веспрем,не не не ич.:bravobe:Вардар празен гол,ама не шутна играчот на Веспрем иако имаше уште 3-4 секунди.

Терзич све да ти ебам,имаат гол предност и играч повеќе,тој идиотот доби две минути и притоа Македа гол им даде.:tapp:

Не ја наместија многу Вардар-Веспрем,не не не ич.:bravobe:Вардар празен гол,ама не шутна играчот на Веспрем иако имаше уште 3-4 секунди.

Терзич све да ти ебам,имаат гол предност и играч повеќе,тој идиотот доби две минути и притоа Македа гол им даде.:tapp:

Ретардиран спорт е ова ракометов, местат растураат.. ме утепаа последниов месец дена.
Минатиот пат Загреб X ја имав и Цеље зицер чист промашуваат, Сегед пред некој ден чиста предност прокоцка и 5 минути на крај гол неможат да дадат еве сега и Веспрем

Pogolema mestenka od ovaa amin.
Cccc,kako se mesti znaci ovaj sportot,strasno nesto.
Padna nenormalno koef za dvojka za da si ja "naredat NULATA",lapaj si.
36 gola padnaa vo vtoro,ma nemoj da me jebes bre,demek prvo poluvreme se igrase "odbrana",vtoro Dzambo primi 11 gola za 10 min,koja lopovska liga e ovaa Seha ej,rodena za mestenje:pos:

Ретардиран спорт е ова ракометов, местат растураат.. ме утепаа последниов месец дена.
Минатиот пат Загреб X ја имав и Цеље зицер чист промашуваат, Сегед пред некој ден чиста предност прокоцка и 5 минути на крај гол неможат да дадат еве сега и Веспрем

Igracot so marker im dade gol,sto znaci nemase sansa da se vrati i da se zameni so golmanot.I da uspee da se zameni,pak golmanot nemase sansa da stigne.Speedy Gonzalez da e,pak ne ke uspeese.Inaku igracot na Veszprem svrten kon golot na Vardar ama ne sakase da sutne,zasto i kako ocigledno bese.Gi potrosi tie 3-4 sekundi i cao ccc.

ccc ne mi se veruva Meskov ne dadoa nad 24.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom