Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ozbilno li ke me zaebe drummond ?? ja mislam deka ne e ozbilen a bogami i ja deka ne sum ozbilen so postov? ALO PA NA PORTLAND STOLCE DA IM FRLIS OD POD CENTAR KE VLEZE A NE PA POLOZUVANJE BE DA TI POLOZAT VENEC MAJMUN EDEN

Валанчиунас уште 4 поени ќе даде без проблем,ама Харден 19 ?! :uzi:

Прво полувреме само 6 шута,3 три за тројка и сите три ги промаши.Тројки џабе шутира,како цигли да фрла.Ај нека му судат фаули у пм.А и ќе потегне второ полувреме сигурно,стандард му е тоа.:smirce:[DOUBLEPOST=1457315627][/DOUBLEPOST]Види го бе го извади Јонас на 2;43 до крај,а влезе на 6 и пол минути до крај.Бијомбо на крај го става.:tapp: Јонас цело второ полувреме само еден шут и тој го промаши.Педерине Лаури и ДеРозан ја приватизираа топката,никако не даваат све да им ебам.Ако одат продолжение има надеж,ама тешко тоа.

Мочај ги Харден мамицата нивна. Бијомбо пред Јонас во тесна завршница!:uzi::pov:

Среќа во несреќа го става последна минута пак и под кош околу ДеРозан двајца,Јонас сам и не му ја даде и нормално промаши.Какво копиле бил овој све да му ебам.Себичњак!Да се повреди за цел живот.После некоја секунда прави флегрент фаул ооо све да ти ебам!:yid:

Пак го извади и пак ДеРозан промаши.Кој си бе ти Двејн Кејси,кој си ? :pijanco::toe:[DOUBLEPOST=1457316246][/DOUBLEPOST]Пак влезе Јонас!

ООООООООООООО Јонасе оплоди ме!ДеРозан му асистираше.:facepalm::vozbud::vozbud::vozbud:

Ај гитла на спиење.:cool:[DOUBLEPOST=1457353027][/DOUBLEPOST]
Batum 13,5+
Middleton 19,5+
Giannis 17,5+
Towns 19,5+
VilHil

Sto mislis?

Последно уредено:
Валанчиунас уште 4 поени ќе даде без проблем,ама Харден 19 ?! :uzi:

Прво полувреме само 6 шута,3 три за тројка и сите три ги промаши.Тројки џабе шутира,како цигли да фрла.Ај нека му судат фаули у пм.А и ќе потегне второ полувреме сигурно,стандард му е тоа.:smirce:[DOUBLEPOST=1457315627][/DOUBLEPOST]Види го бе го извади Јонас на 2;43 до крај,а влезе на 6 и пол минути до крај.Бијомбо на крај го става.:tapp: Јонас цело второ полувреме само еден шут и тој го промаши.Педерине Лаури и ДеРозан ја приватизираа топката,никако не даваат све да им ебам.Ако одат продолжение има надеж,ама тешко тоа.

Мочај ги Харден мамицата нивна. Бијомбо пред Јонас во тесна завршница!:uzi::pov:

Среќа во несреќа го става последна минута пак и под кош околу ДеРозан двајца,Јонас сам и не му ја даде и нормално промаши.Какво копиле бил овој све да му ебам.Себичњак!Да се повреди за цел живот.После некоја секунда прави флегрент фаул ооо све да ти ебам!:yid:

Пак го извади и пак ДеРозан промаши.Кој си бе ти Двејн Кејси,кој си ? :pijanco::toe:[DOUBLEPOST=1457316246][/DOUBLEPOST]Пак влезе Јонас!

ООООООООООООО Јонасе оплоди ме!ДеРозан му асистираше.:facepalm::vozbud::vozbud::vozbud:

Ај гитла на спиење.:cool:[DOUBLEPOST=1457353027][/DOUBLEPOST]
Batum 13,5+
Middleton 19,5+
Giannis 17,5+
Towns 19,5+
VilHil

Sto mislis?
Middleton i Towns ..
Inace za denes od zlatna ke gi uplatam,
P.George 23.5-
Aldridge 19.5-
Irving 21.5+
Vucevic 20.5-
Ili site 4 ili prvite 3 .
Vecer dobra ponuda,isto od mozzart sto vredi Butler 22.5+,Kawhai 22.5+,Middleton 19.5+ i Towns 19.5+ .
Inace vcera 4/4 pad .
Randle,Middleton,Westbrook i Green ..

Што убаво си ги упецав J.Randle -(минус) заедно со Monroe - (минус),и го стаив овој кашкавалов од тоа "гетото" Detroit,кое гето сте вие бе да ви ебам душата,кој си ти бе Drummond на ливче да ме заебеш,14 поена даде бе вошко една вошкосана да ти ебам тоа градбата вонземјанска. На Portland не им дае 15 поена еј не ми се верувааааааааа,абе да ги соберам овие доле пред зграда што ми се дерат секој ден да им ебам крвта и на нив па на Plumle ако не му дадат 20 , ти да ме ркнеш мене . Ама тоа е глуп црнец

Во 1 ден (02.03.2016)

12821617_992703594157702_6957606497087046088_n.jpg

12802875_992703597491035_7354211527219244016_n.jpg

А еве денеска... 2:0 St.Gallen од 40 минута.
12832507_992702170824511_5762631863036675078_n.jpg

Jimmy Butler has been ruled out of tonight's contest with a lingering knee issue.

Giannis Antetokounmpo has been putting up huge numbers with Michael Carter-Williams out.

Good news for Giannis Antetokounmpo, aka The Alphabet, is that Michael Carter-Williams is out for the rest of the season after undergoing hip surgery. With Carter-Williams off the court, The Alphabet sees a significant boost in minutes as he has essentially been playing the entire game in his last few match ups. Logging 42, 41, and 42 minutes in three of the last four games, he has absolutely been on fire and is arguably the most versatile player in the NBA right now. He has been putting up elite stats including three triple doubles (and was one rebound short of a fourth) in the last seven games.

So neigranjeto na Jimmy Buckets , Middleton i Giannis imaat ubava sansa da trpaat.

Zeko,Andersen i Conley nema da igraat za Memphis,taka da denes blowout.

A Vekic dundana 6-3 2-0 i bez problem na svoj servis i se posra posle toa.Gubese 2-3 so brejk,pa 3-3,pa 3-4 ,pa povtorno go vrati brejkot i na kraj 4-6 go lapna.Treba povtorno da ja ebe Kokkinakis,nisto vaka.

Jimmy Butler has been ruled out of tonight's contest with a lingering knee issue.

Giannis Antetokounmpo has been putting up huge numbers with Michael Carter-Williams out.

Good news for Giannis Antetokounmpo, aka The Alphabet, is that Michael Carter-Williams is out for the rest of the season after undergoing hip surgery. With Carter-Williams off the court, The Alphabet sees a significant boost in minutes as he has essentially been playing the entire game in his last few match ups. Logging 42, 41, and 42 minutes in three of the last four games, he has absolutely been on fire and is arguably the most versatile player in the NBA right now. He has been putting up elite stats including three triple doubles (and was one rebound short of a fourth) in the last seven games.

So neigranjeto na Jimmy Buckets , Middleton i Giannis imaat ubava sansa da trpaat.

Zeko,Andersen i Conley nema da igraat za Memphis,taka da denes blowout.

A Vekic dundana 6-3 2-0 i bez problem na svoj servis i se posra posle toa.Gubese 2-3 so brejk,pa 3-3,pa 3-4 ,pa povtorno go vrati brejkot i na kraj 4-6 go lapna.Treba povtorno da ja ebe Kokkinakis,nisto vaka.
големи шанси да излезе значи Гианис Го врзав со Таунс (кој е екстра 15 на пол) овој и уште еден не ми текнува неможам сеа тикетот да го барам :D како и да е некој од тие беше од ФБ шо дискутиравме да легнам мирно сабајле да сум добитен ко ке се разбудам :LOL:

Middleton i Towns ..
Inace za denes od zlatna ke gi uplatam,
P.George 23.5-
Aldridge 19.5-
Irving 21.5+
Vucevic 20.5-
Ili site 4 ili prvite 3 .
Vecer dobra ponuda,isto od mozzart sto vredi Butler 22.5+,Kawhai 22.5+,Middleton 19.5+ i Towns 19.5+ .
Inace vcera 4/4 pad .
Randle,Middleton,Westbrook i Green ..
Se raspuca u vtoro Aldridge ..mame mu ebam ..
Da ja skrsis glaata minuta porano ..

Ај нека почне Ленард да солира малце..Добро е што губат,па треба да влезе.
Дејвис некако лимитиран денес,само 3 шута, иако сите три ги погоди.Не знаат да го користат,глупа екипа се.[DOUBLEPOST=1457402174][/DOUBLEPOST]Треба @mule да му го пуштам на Ленард дa му каже два три збора,иначе ништо.:sekcza:

Губат ко стоки од Индијана.:tapp::pos: Ај барем нека го врати одма во игра,иначе потоп.

Последно уредено:
Се заразив и јас со играчи. Сношти Леброн, Стив Кари и Рондо ги погодив , за да ме клизне само Гасол.

Dajte nekoe tenische od kvalifikaciive za Indian Wells

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom