Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Conley i Okafor se dobri,drugive ne mi pravat merak.Ja bi go igral Barton +.Sacramento-San Antonio izgleda dobar +. Edno 225 poeni minimum treba da ima.
Gi igrav Ibaka 11.5+,Conley 17.5+,Wiggins 20.5+ i Okafor 16.5+ na 500den .
Na ednoto veke Aldridge 18.5+,Irving 20.5+,Towns 18.5+ i Rose 21.5+ .
Dal dobro se kombinirani,ke vidime,veke dve veceri po eden par mi zimaat 16.000den,poslednite 6 dena nad 35.000den .

Whiteside 15.5- Овој ако не закуца другачие не погодува. Мислам дека му се многу 16 поени, ипак со ГСВ играат.

Whiteside 15.5- Овој ако не закуца другачие не погодува. Мислам дека му се многу 16 поени, ипак со ГСВ играат.
у добра форма е, а и далеку од тоа дека само куца... Не викам дека е плус, ама претпазливо ја не би го играл[DOUBLEPOST=1456335345][/DOUBLEPOST]Едино факторот што играат против ГСВ а е доста глупичок и лесно билда лични

у добра форма е, а и далеку од тоа дека само куца... Не викам дека е плус, ама претпазливо ја не би го играл[DOUBLEPOST=1456335345][/DOUBLEPOST]Едино факторот што играат против ГСВ а е доста глупичок и лесно билда лични
Брат на 50че тикет ме заболе цеф. :D

Da ti ebam Rublevot,da ti ebam.Go imav so hendikep gemovi,toj nepismeniot vo evrotip prv set 1 mi kucal ..I gomnarov 5-4 i serivra za set,0-40 15-40 30-40 i lesen volej za deuce go otera vo aut.:tapp::facepalm: Sega 5-7 ke izgubi osekam.

Vidi go be pak 15-30 imase i da bira kaj saka,toj lob na De Scheeper mu pravi.:tapp:Na 30-30 imase edna zadaca samo slajs da pogodi i da go zeme poenot,toj kontra spin i vo aut.

Juventus-Cibona 161,5+ ,zavrsuva 78-83 ..6 sekundi pred kraj,dve slobodni Cibona i prvoto go promasi. Inaku 10/12 imaa. Cibona imaa 80 poeni na 5 minuti do kraj. 20-30 sekundi do kraj 3 na 1 vo kontra,uspea da im ja presece igracot na Juventus. Strasno.:)

Последно уредено:
13,5 во спортлајф, + може да е, Богут и не е некој дефанзивец..

Додека пишував, за 5 минути, 14,5 го качиле :)))))))))

Последно уредено:
Не ме замарај тогаш, пиши си го -.
Појќе иде дека ќе го чува Грин поради тоа што Богут не игра многу т.е играат со ниска петторка Вориорси , бтв Хасан и Грин се закачени на социјалниве мрежи така да ќе биде интересно да се гледа овој дуел :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Арна е Сан Антонио за плус, ама Каваи не е уште сигурно дали нема да игра. Мада и со него треба да влезе плус.

Појќе иде дека ќе го чува Грин поради тоа што Богут не игра многу т.е играат со ниска петторка Вориорси , бтв Хасан и Грин се закачени на социјалниве мрежи така да ќе биде интересно да се гледа овој дуел :D
И јас прочитав за тоа, само не знам на 14,5, на 13,5 ќе беше бомбона плусот..

За вечерва ги изиграв
Клеј 24.5-
Волов го пуштив пак 19.5+
Драмонд 16.5+
Роуз 21.5+
Паркер 13.5+
Фриц 1 (-3.5) кој кур Естреља и тврда подлога..
и шлагот за вечерва Сити 2 :D[DOUBLEPOST=1456341560][/DOUBLEPOST]
И јас прочитав за тоа, само не знам на 14,5, на 13,5 ќе беше бомбона плусот..
Ако се напизди и ако тргне дивјачки и 16.5 граница да му е ќе ја помине :D
Вечерва Клеј ми е 90% сигурен минус оди на Вејд кој ја брани одлично неговата позиција башка што го нема Бош па ќе треба Вејд со своите потези да ги принудува на фаули така да не го гледам на повеќе од 24 поена Клеј . Кари вечерва ќе ја земе одговорноста има полесен мечап со Драгич кој и не е некој дефанзивец.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Драмонд +16,5
Роуз +21,5
ДеРозан +23,5
Оклахома Т2 +109,5

еве нешто и од мене..

Од Кени Де Шипер бе, после водство од 1-0 во сетови, иднината на тенисот, хаха најголемата шала што сум ја слушнал за идните топ тенисери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom