Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Batina, dali Duvnjak vleze voopsto da igra? gledam deka nema ni eden gol a izigran mi e 5.5+ ?

Kopacka. Uste Towns ke go cekav +
Знам како е .. на европското го чекав Калман + кога играа Полска - Шведска и не влезе воопшто во игра до 59 кога швеѓаниве бркаа 2 гола негатива и го пушти со маркер и изигра само 29 секунди и ме заеба за 6900 13000 беше тикетот ама дека абало не играше толку ќе дојдеше е тоа ми се деси .

Go cekam posleden Harrison.Se mislev da go pokrivam,ama ovoj Thompson dva saati i nesto igraa,i tek sega zavrsija.

Poslabo rangiran teniser koga ke pobedi nekoj od top 20,top 30,sekogas vo naredniot natprevar gubi.Malce pesimisticki sum nastroen,ama Harrison igrase dobro vcera protiv Cilic,pa ke vidime.Optimizam mi dava toa sto Harrison go pobedi Sarkissian.:icon_lol:Koga ke pobedis takov igrac,odis do kraj.:vozbud:

Harrison 2,08,Galatasaraj zenite odbojka 1,85 (1-1 bese i tret set gubea 16-20,im go zedoa setot i posle vo cetvrt pepel gi napravija) ,Rublev prv set 1 2,74(po greska mi kucase,ziv nepismen e toj sto kuca.Jas go imav 1 hendikep gemovi.I toa vleze,ama greskata sto ja napravi ima mnogu pomrsen koeficient..ednas da napravat nesto kako sto treba :cool: ),Thompson 2,07,Montpellier 1,72,Cesson 54,5-(kako bea trgnati edno vreme,imaa namera do 60 da odat) i Midtylland rakometot +3.5(posledna sekunda gol dadoa za da izgubat so tri)..Toj nepismeniot mi ja imase pisano i ovaa poluvreme 2-ka,za malce ne ke ja videv.Aj rekov Rublev neka sedi,ama rakometot bese opasen.

Utre Monteiro-Munoz ubav kec.Maliov igra vo zivotna forma,mora da se proba.

Колкаво теле сум се заиграв покер прееска и не отидов да го уплатам ливчето а си ги имав резервирано Сити 2 ПСВ 1х&0-3г Дерби 1 Спортинг кристал 1 и Гран Канарија 2 .. све си влезе ... барем нека испоштоваат играчиве вечерва тоа му дадов на братми да уплати ..

валуе бет Долгополов 2 (2.90) - долгиот игра сосема сосема солидно,ферер брани овде али со ваква форма шансите да го одбрани турнирот според мене се мали,би рекол 0
:uzi:

Chicago-Washington Wizar. 2 2,15

Derrick Rose will not play tonight vs. Washington (right hamstring tendinitis)
startna postava Moore, Snell, Dunleavy, Gibson i Gasol

Браво Окафор све што имаш да ти ебам и на тебе и на овие мртвиве Кливленд што имаат 40/40 fgs у втора четвртина да ги изеде црна помрачина

Вајтсајд уште на полувреме во плус ехехехехе

Е бе мајами ебете се сите му дале на Винслоу да го чува на клеј ебати тактиката му бега на секое . барем да видиме второво уште 12 максимум поена од клеј за да ме остајт во игра и драмонд уште 9 па да го чекам паркер .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom