Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Џони Вајсмилер
Муабетот за Порто и Бенфика прошлата недела...

И сега ќе одиш со Бенфика ќе ја изиграш 1 да изгубат знаејќи дека имаат лоша атмосфера,искарани едно друго..и на крајот кога ќе видиш 0-2....и оди најди логика после

Е ајде објасни ми де....за малце не го погодив и точен резултат

10000 пати се случило вака,една екипа ќе му фалат 10 играчи од тимот,ќе ја избегниш вкладилница и кога ќе видиш 3-0 на полувреме ќе водат,а кога треба да победат ќе се мачат и ќе ти ебат мамицата...затоа кладилниците го испустија фудбалот и спортот воопшто..болест е ова

Bournemouth-Stoke 1 - se podovro i podobro igraat domakjinite. Osekjam lagana 1 ovde

Roda-Twente 1X - zaebana ekipa se Roda na domasen teren

Nantes-Lorient - 0-2 gola ,tapa fudbal

Wolfsburg-Ingolstadt 1 - daleku pokvalitetna ekipa vo momentov, bi trebalo lesno da vleze

Atromitos-Veria X2 - ocekuvam iznenaduvanje tuka, premnogu gi favoriziraat domakjinite so koeficient 1.45

Ријека, Рома, Гент, Бартон товарајте.
6 коеф лапај си :D

За денес јунајтед, дортмунд, реал, спортинг, редбул салзбург и псш мада шо французиве тешки се пошо ќе играат без лавеци, максвел, т. силва, т. мота и ибра ама па кој се лил да му ебиш сфе плус и нив им фалит најдобриот стрелец буфал.

Bournemouth-Stoke 1 - se podovro i podobro igraat domakjinite. Osekjam lagana 1 ovde

Roda-Twente 1X - zaebana ekipa se Roda na domasen teren

Nantes-Lorient - 0-2 gola ,tapa fudbal

Wolfsburg-Ingolstadt 1 - daleku pokvalitetna ekipa vo momentov, bi trebalo lesno da vleze

Atromitos-Veria X2 - ocekuvam iznenaduvanje tuka, premnogu gi favoriziraat domakjinite so koeficient 1.45
За tip.rs може да ти напраат интервју како влезе :D

Венус Вилијaмс 15
Ивaнoвич 12
Бенчиќ 15
Ферер 15
Нaдaл 15
Мoнфис 10кoеф
Фриц 9
Нишикoри 9

Кoеф у бет сити зa нaтпревaрoт дa биде зaвршен сo aс
Зoшo бaрем 2 oд oвие 8 дa не зaвршaт сo aс
Хaхaх неaм пoјмa шo дa пишaм и глеaм немoгучи кoеф

Eve posle nekoe vreme od mene edna , od eden coek e utakmicava kaj so sum preplaten mesecno. koj saka neka ja pishi,ima dolga analiza i mn dobra sho e primamlivo za da ja igras. od telefon sum nemozam.da ja pisam.

Eve:
Tajfun - Partizan 2

Back
На врв Bottom