Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ja nesum nekoj kojznae kakov igrac ama svarno sto ku* go stavate Partizan na tiket svakako ke bide 2-3 za liga evropa ,sea epten kalkuliraat i se cuvaat za LE kade se vo ubava pozicija !!
Лига европа ќе испаднат од групи .. немаше коефициент никаде за тоа инаку ќе ги уплатев уште од претходното коло ..зависат од еден играч а и тој им се повреди сега така да сега се катастрофа ..

Sesto sto sutiraat Boston i S.Antonio iskaca od obrac ..ko nekoja magija nad kosot da visi .

Ми ја грешат Билбао 2-2 3+ 7.50 коеф. ја преправам во 2 и 2-3г... Секој ебан пат кога ќе ми згрешат си викам ајде така требало да биде и ја оставам така, сега НЕЕ тврда утакмица нема да има голови, и само таа за 4,000 од 50 денари уплата. Ако има натпревар за најглуп јас второ место ќе изваам...

Колку се јаки Нигерија и Мали на светсково до 17 години ..:bravobe:

Ми ја грешат Билбао 2-2 3+ 7.50 коеф. ја преправам во 2 и 2-3г... Секој ебан пат кога ќе ми згрешат си викам ајде така требало да биде и ја оставам така, сега НЕЕ тврда утакмица нема да има голови, и само таа за 4,000 од 50 денари уплата. Ако има натпревар за најглуп јас второ место ќе изваам...
Мене си ми фаворит :D

Vasco-Palmeiras 2 --------- koef. 3.25 BET365
Sto gi e..m ke gi secam :)

FT 0:1 , ispravka gledam deka nekoj od tiperive ja zabelezal greskata Vasco-Fluminense trebase da stoi

Za denes neznam dali kaj nas ja ima utakmicava za igranje ali online tie sto igraat (info od istiot covek sto bese za Xanti ali ne za namestena nego mnogu gi potcenile domakjinite i dobar koeficient da se iskoristi) :
Grcka 2 liga
Anagenisi Karditsas-Trikala 1X ------- koef. 1.8
BET365

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom