Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ufa isto ima dobar koef.za 4.5+(1.65) .
Bas planirav da ja pustam,daj uste nekoj na golovi sto ti faka oko .
нечинат освен ова ги планирав овие шо почнаа Адмирал и Сибир минус можеби Медвешчак е добра плуска па и Торпедо плус другите се може да бидат
Khl e ova? Ne mozam da go najdam na net
Да барај таму Динамо Минск - Салават Улаев Уфа

нечинат освен ова ги планирав овие шо почнаа Адмирал и Сибир минус можеби Медвешчак е добра плуска па и Торпедо плус другите се може да бидат

Да барај таму Динамо Минск - Салават Улаев Уфа
Germancite(DEL 2) gi pratis ?

Germancite(DEL 2) gi pratis ?
Од таму пуштив Бремемрхавен - Хелбронер 1и7+ не пратам од другиве лиги освен онака на статистика и табела на голови

Од таму пуштив Бремемрхавен - Хелбронер 1и7+ не пратам од другиве лиги освен онака на статистика и табела на голови
I ja niv ke gi pustam,5.5+,Ufa 4.5+,se mislam Fener 163.5 -,al ke pocekam,mozda ke je pokacat granicata na nekoi 165/166.5,Esbjerg 4.5+ i da izberam edna od preostanatite utakmici od Del 2 5.5+ .
D.Zagreb 2
Besiktas 1
Oss 2
Heracles t12+
Atl.Madrid 2
Mastricht gg3+
Za 150den

Pa ako mislis deka Zoric im e cel sostav,togas ok.Zoric koj e del od rotacijata a ne standarden prvotimec.A i gzot mu e padnat,samo ke paga nadole.Vaka pratis kosarka ?:icon_mrgr:

Efes vlegoa dosta dobro vo natprevarot,Saric fenomenalen kako vo sekoj natprevar vo 1/4,za da posle skoro i vrska da si nema.Cudna rabota kako sekoja 1/4 igra strasna kosarka.
Kakvi gluposti napravija Cedevita na krajot,Efes cisto mozese da se vrati ama Graynger gi zacrni.Vo zavrsnicata toj mozebi 4-5 pati promasi i ednas cekori napravi.Tyus izigra epten slabo,Heurtel isto.

CSKA vlegoa vo natprevarot kolku da se rece deka igraat t.e gi potcenija v kraj.Trinkieri e dobar trener,toa go iskoristi ama tolku im se moznostite,pa se uprpaa na kraj.

Sale izgleda pred natprevar veke bese predaden,covekot kako da si znaese deka ke izgubat.Ne se zamarase mnogu mnogu.Diamantidis dupka vcera.Doellman gi iskina.
Само Жориќ ли не играше бе неписмен сс 8 играча у ротацију играсва
А да не зборам дека и со цел састав треба Ефес да ги згази дома. Ти ми се правиш тука си знаел дека Ефес нема да тепаат, ама 5 сати после крај.

Денес Баерн кошарката треба да е чист кец. Имаат добар тим годинава, костурот од лани е задржан плус надополнет со неколку доста квалитетни играчи на чело со Риверс и Ренфро. Брајант треба да издоминира под кошевите, чуден играч вака на лик, тромав, дебел, ама квалитетен и со високи проценти на реализација. Савановиќ треба да ги развлекува противничките високи играчи на линијата од 6.75 и со тоа да остава повеќе простор за Ренфро, Џедовиќ и Гавел.

Кимки Т1+ 86.5

Доста добар ростер има Кимки и играат солидно пред своја публика. Звезда на претходното гостување во Мадрид прими 98 кошеви. Очекувам Кимки денес рано да стигне до убедливо водство и после тоа очекувам брза утакмица со доста кошеви, мислам лесно ќе ја префрлат границата.

Уникаха - Дарушафака 1
Уникаха е стандардно добра дома, имаат добар состав, а Турциве ги гледав неколку пати сезонава, прилично шалабајзерски ми делуваат. Пред неколку дена изгубија во домашно првенство од факинг Ушак, очобол беа. Кец ко врата според мене.
Зиелна Гора - Локомотив 2
Каде каде посилен состав имаат Русите, а Зиелна е доста послаба од претходно. Не им оди ни во домашно првенство, со далеку послаби екипи од Русиве кои го тепаа ПАО 10 разлика.
Мега - Сутјеска Т1+
Мега игра солидно, млади се сите со желба за докажување така да не доаѓа до никакво тактизирање околу темпо итн. Пресинг претежно играат со многу трчање, додека овие Сутјеска се изгубени тотално, топовско месо ќе се годинава.

Баерн баскет 1, Баерн фудбал 2, Лок кубан баскет 2, Атлетико мадрид 2јка 4,2коеф... на 1000 мислам да го пуштам, да видиме како ке тргне викендов :) Mislenje nekoe?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom