Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ajde barsa ushte 80 poeni u vtoro poluvreme, kalates kje si dae 10che :))[DOUBLEPOST=1446153467][/DOUBLEPOST]nishto od 80 poena :D

Последно уредено:
Кошарка е проклет спорт еден ден се ќе погодиш друг ништо

utre
psg
bayern
atletico site X
edna da izlezi vo pozitiva sme :)
pozdrav i srekjno

Заебана е кошарката за играње али си треба и разбирање. Барса денес се ставаше на 100 000, топ квота. Ефес што кур да го игра човек, 1.05 квота???? Таквите утакмици се прескокнуваат. Иначе не кур серете на секој кикс во кошарка, ете вчера Барса фудбал заеба на 1.05, и ракомет заебуваат на тие квоти, Ѓер на пример во неделата. Треба константно пратење и да не се оди со глава во ѕид. Има тимови кои не лежат на одредени други тимови и тука кладилниците знаат да ќаруваат многу...

Кошарката лош спорт е
Ама и фудбал пиши 3+ 0-0 ќе заврши, пиши 0 до 2 гола 10та минута 1-1
Општо кладењето е то. Треба среќа и добра анализа.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Не е лош спорт за тие што го пратат, е сега друго е што ние сакаме (демек се се разбираме) се да играме од фудбал, преку тенис, ракомет до кошарка. На пример кога ќе размислиш денеска ги играв овие Ефес да победат со 17+ и искрено многу ГЛУП испаднав, кој кур да форсираат 17 и нешто разлика кога и да победеа со 2 разлика исто поени ќе им беше.. пак сум во добар плус оти ги закачив Хрвативе до 17 години на 4.91 коефициент ама ете такви утакмици вреди да играш кај што си ги следел барем знаеш како играат.. или како Струмица вчера хендикепот е не вакви глупости.

Ako има спорт во кој шо сум минус од спортска е кошарка дефинитивно али тоа е и затоа шо ич не го пратам спортов и ке послушам некој шо може како мене абер нема или пак има скромни познавања мегутим има луге шо калапат на овој спорт особено на НБА и освен тоа глеам да одбегавам други лиги или ги играм онака без некој очекувања да сум добитен.Сум налетал особено лани на еден блог на квалитетни типови т.е поке беа анализи тоа едноставно треба наогање на прав човек шо стварно ги разбират овие шо глеат кошарка секој ден најдобро е коментатори да се слушаат внимателно и да се факет забелешки помагат то многу а па за Амерички спортови има колку ти душа сака инфо само треба добра селекција и акопратите спортов полесно ке е ја и три дена да читам џабе е пик енрол бла бла бла сум чул али врска неамшо е и 10пати снимка да глеам не ке знам за шо зборвит чоеков

Абе да излегуваат лоши резултати излегуваат во кошарката, ама може да си во плус вчера Куманово, Чикаго и Роса Радом добри пари ми донесоа.

Го имав и Вејд 19.5- а тој 20 даде...

Денеска имав Каршијака Т1- заедно со Чилиќ, Брандс и Гиље Гарсиа Лопез.

Ефес ме искина на ливче со Галата, Фоњини H2 и Роџер прв сет плус,ама ми пројде синглот на Баскиве Куча кои убија бог во Лимож и на Макаби Т1 во минус.

На 4то ливче ме скина Цска Т1 во плус со фатени ГГЛ, Фенер Х2, Карловиќ ама таму ме скинаа и Кабал/Фарах..

Пинар денеска се знаеше дека се говна, па не играт они 10 години Евролига па така ке ги рутинираат Жалгирис кои во составот ја имат пола Литванска репрезентација со Јавтокас,Сеибутис, Поциус, Калнеитис, со 2 добри Амери, Вујукас од Грчката репка...

Макаби беше must win денеска бидејки на тренерот главата му зависеше од оваа победа...си ја спаси главата човекот.

Цедевита ме изненадија и мене како одиграа, ги имав прошли пат против Задар H2 да не победат со 18 они изгубија.

Барса беше фаворит и си пројде, Куча уште на полувреме излезе фиксот.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Заебана е кошарката за играње али си треба и разбирање. Барса денес се ставаше на 100 000, топ квота. Ефес што кур да го игра човек, 1.05 квота???? Таквите утакмици се прескокнуваат. Иначе не кур серете на секој кикс во кошарка, ете вчера Барса фудбал заеба на 1.05, и ракомет заебуваат на тие квоти, Ѓер на пример во неделата. Треба константно пратење и да не се оди со глава во ѕид. Има тимови кои не лежат на одредени други тимови и тука кладилниците знаат да ќаруваат многу...
Џабе и пратење некад. Еве да имаше Ефес 1,20 се ќе ставев на нив погледни без цел состав им играа Цедевита а и со фул состав губеа дома од Лимож. Од друга страна Ефес има подобае ростер у од лани

Џабе и пратење некад. Еве да имаше Ефес 1,20 се ќе ставев на нив погледни без цел состав им играа Цедевита а и со фул состав губеа дома од Лимож. Од друга страна Ефес има подобае ростер у од лани
Pa zatoa bese 1.05 I nemase nikakva vrednost tipot :))))

Za hendikepite ne komentiram mnogu od prosta pricina sto ne igram toa, lotarija mi e I samo gubam zivci dzabe. Epten ako ne najdam nekoja greska kako Riddler sto naoga kaj rakometite...

Kajgana Magijo,uste NY Islanders 4.5+ na dva talona,i Pittsburg da si zadrsi vodstvo ..

Pa ako mislis deka Zoric im e cel sostav,togas ok.Zoric koj e del od rotacijata a ne standarden prvotimec.A i gzot mu e padnat,samo ke paga nadole.Vaka pratis kosarka ?:icon_mrgr:

Efes vlegoa dosta dobro vo natprevarot,Saric fenomenalen kako vo sekoj natprevar vo 1/4,za da posle skoro i vrska da si nema.Cudna rabota kako sekoja 1/4 igra strasna kosarka.
Kakvi gluposti napravija Cedevita na krajot,Efes cisto mozese da se vrati ama Graynger gi zacrni.Vo zavrsnicata toj mozebi 4-5 pati promasi i ednas cekori napravi.Tyus izigra epten slabo,Heurtel isto.

CSKA vlegoa vo natprevarot kolku da se rece deka igraat t.e gi potcenija v kraj.Trinkieri e dobar trener,toa go iskoristi ama tolku im se moznostite,pa se uprpaa na kraj.

Sale izgleda pred natprevar veke bese predaden,covekot kako da si znaese deka ke izgubat.Ne se zamarase mnogu mnogu.Diamantidis dupka vcera.Doellman gi iskina.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom